Vrijwilligers gezocht

Wil je vrijwilliger worden? 

Dat kan op verschillende manieren:
Werk mee als vrijwilliger aan deze wedstrijd: spotter, starter (enige ervaring vereist), scoreverwerker in de baan, ondersteuning bij ontvangst van spelers en gedurende de wedstrijd of als referee (gediplomeerd). Mogelijk ben je beschikbaar om twee dagen vooraf te helpen met het plaatsen van de boardings op de 3 afslagplaatsen.
In dit geval kun je je aanmelden bij golfclub@princenbosch.nl of rechtstreeks bij de organisatie 06-22433262 (Peter Grond)

 

Wil je alleen komen kijken, kom dan op zaterdag 6 juli naar Princenbosch en volg die topspelers tijdens hun wedstrijd op 27 holes in de baan, of zoek een strategische plek uit in de baan om meerdere holes tegelijk in beeld te hebben. Vanaf 9.30 uur wordt er gestart op de lussen A.B en C
We werken met een livescore. Op schermen op het terras en in het restaurant is de actuele stand steeds te volgen. U kunt ook de app op uw telefoon downloaden.

 

Tussen 17.00.en 18.00 worden de spelers weer binnen verwacht, waarna rond 19.00 uur de prijsuitreiking met aansluitend een gezellige BBQ plaatsvindt.