Al is uw homecourse nog zo geweldig…

Met het Golf Circle-initiatief hebben onze leden de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen

 

Welke vijf clubs doen mee aan de Golf Circle?

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, De Turfvaert, de Belgische golfclub Millennium, De Goese golf en Princenbosch.

Wie kan deelnemen?

Deelname aan de Golf Circle is alléén mogelijk voor leden met speelrecht op de 18- respectievelijk 27 holesbaan van de aangesloten golfbanen. De deelname loopt parallel aan het kalenderjaar.

 

Wat kost de deelname?

Men betaalt € 49,50 per jaar aan Golfclub  Princenbosch. Er wordt geen korting verleend wanneer deelname later in het lopend kalenderjaar wordt aangegaan. De deelnemers aan de Golf Circle kunnen, met een maximum van vier keer per jaar, op elk van de aangesloten banen spelen voor een vast greenfee tarief van € 25,-. Het maakt daarbij niet uit of u 9 of 18 holes speelt. En, niet onbelangrijk, dit vaste tarief geldt ook voor de weekenden

 

Aanmelden voor de Golf-Circle

Gebruik daarvoor het aanmeldformulier (klik hier) of meld aan via de shop. Men gaat een overeenkomst aan met de eigen golfvereniging. Na aanmelding ontvangt de potentiele deelnemer een factuur voor deelname.

Na verzending van de factuur zal op uw digitale NGF-pasje komen te staan 'Golf Circle lid'.  Indien de factuur niet binnen vier weken na ontvangst is voldaan wordt de extra tekst op uw NGF-pasje verwijderd tot er betaald is. De deelname wordt voor elk volgend jaar stilzwijgend verlengd, tenzij voor 1 november schriftelijk of per email is opgezegd.

 

Starttijd reserveren

Men kan ruim van tevoren telefonisch een starttijd reserveren. Voor meer informatie over reserveren en starttijden als pashouder van de Golf Circle, raadpleeg de website van de betreffende club.

De baanbezetting op de aangesloten golfbanen bepaalt of de gewenste starttijd of startplaats gehonoreerd kan worden.

 

Identificeren bij bezoek

Op de ontvangende golfbaan identificeert de speler zich het digitale NGF-pasje waar ook Golf Circle lid opstaat.. Er kan gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs.

De ontvangende vereniging legt het bezoek vast in een registratiesysteem.

 

 Voor vragen, opmerkingen of klachten kan men bij het secretariaat van de eigen club terecht

 

NB:         

Bij misbruik en/of het verlenen van medewerking daaraan, wordt de deelname direct en zonder enige compensatie beëindigd

 

Klik hier voor de voorwaarden en inschrijfformulier