teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Handicarts

Princenbosch heeft de beschikking over 14 handicarts in bruikleen gesteld door de Stichting Handicart. De handicarts zijn uitgerust met een GPS systeem. Hierdoor is het mogelijk voor handicartgebruikers om gedurende het gehele jaar te blijven spelen, ook wanneer de golfbaan nat is. Kwetsbare plekken zoals tees, greens, heide en ook natte fairways worden hierdoor beschermd.

 

Vanaf februari 2019 kunnen pashouders van de Stichting Handicart via de website “MijnHandicart” of via de nieuwe handicart App een handicart reserveren. U kunt daarna uw reservering bevestigen bij de terminal met uw Handicartpas.  

 

Indien u geen lid bent van de Stichting Handicart, maar u wenst toch een handicart te reserveren, dan verzoeken wij u deze te reserveren via de shop op telefoonnummer 0161 - 43 18 11 optie 1.

 

Hoe werkt het online reserveren van een handicart?

Na het inloggen met het bij de Stichting Handicart bekende mailadres en wachtwoord op “MijnHandicart” of op de handicart App kunt u een handicart reserveren. Bij aankomst op Princenbosch, kunt u zich bij de terminal aanmelden. Zodra het systeem uw reservering herkent, wordt de voor u gereserveerde handicart vrijgegeven.

 

Hoe vindt de betaling plaats?

Iedere keer dat u een ronde heeft gereden in een Handicart op golfclub Princenbosch of op andere aangesloten golfbanen krijgt u van de Stichting Handicart een e-mail waarin wordt gemeld dat zij een rondje hebben doorgekregen.

Aan het begin van de maand krijgt u een totaaloverzicht van alle rondes toegestuurd met daarbij de bijbehorende factuur van de kosten van de door u gereden rondes in de afgelopen tijd.

Mocht het overzicht niet kloppen dan kunt u dit doorgeven aan de Stichting Handicart per e-mail naar secretariaat@handicart.nl

Na ontvangst van de factuur worden de kosten via automatische incasso afgeschreven van het rekeningnummer dat bij de Stichting Handicart bekend is en waarvan ook uw registratiekosten worden afgeschreven. (Bij het afgeven van de machtiging heeft u de Stichting Handicart toestemming gegeven dit nummer voor vergelijkbare doeleinden te mogen gebruiken).

Indien de Stichting Handicart geen betaling van u heeft ontvangen, sturen zij u een e-mail met daarin een betaallink. Daarmee kunt u het verschuldigde bedrag alsnog voldoen. Wanneer het bedrag na 2 weken niet is ontvangen stuurt de Stichting Handicart u een herinnering. In het geval dat daar ook geen betaling op volgt wordt de handicartpas gedeactiveerd. U kunt vanaf dat moment geen Handicart meer gebruiken tegen het gereduceerde tarief.

 

Worden No-shows ook gefactureerd?

Indien u door omstandigheden niet kunt spelen, dan verzoeken wij u uw reservering te annuleren. Deze rondes worden niet gefactureerd en u krijgt daar ook geen bericht over.

 

Reserveert u voor een medepassagier?

U kunt eenvoudig voor een medepassagier reserveren. Daarbij gelden de volgende regels:

  • Is uw medepassagier ook pashouder, dan dient u het pasnummer en de achternaam in te vullen. De kosten worden dan direct met de pashouder verrekend.
  • Is uw medepassagier geen pashouder, dan worden de kosten met u verrekend.
  • Heeft u gereserveerd voor een medepassagier en speelt deze medepassagier niet mee, dan is het belangrijk dat u de reservering zelf annuleert. Dit omdat anders de extra kosten in rekening worden gebracht. U kunt dan direct zelf een nieuwe reservering maken.

 

Heeft u nog vragen over de werking van het systeem, dan kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@handicart.nl

 

Verzekering

De handicarts zijn verzekerd. De gebruikers hebben bij schade een eigen risico van € 100,-. Ook de medepassagier is meeverzekerd. De schade altijd direct melden bij de shop en het schadeformulier daar invullen.

 

Voor gebruikerskaarten en/of om lid te worden van de Stichting Handicart klik hier.

Handicart tarieven

 

mindervalide lid ** € 4,50
2 mindervalide leden in 1 cart ** € 9,-
mindervalide lid met 1 valide speler ** € 13,50
valide speler, geen lid, 18 holes € 25,-
Wedstrijden/evenementen per dag € 50,-
**  lid van Stichting Handicart en in het bezit van lidmaatschapskaart