Clubladder

Voor alle leden van Princenbosch die graag Matchplay spelen, zijn er 2 laddercompetities, 1 op de grote baan en ook 1 op de Par 3-baan.

Deze competitie is een laagdrempelige manier om samen te spelen met andere leden. Het is de ideale manier om andere leden te leren kennen, samen te golfen, ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden of je voor te bereiden op de NGF competitie.

De deelnemers plannen de wedstrijden op het tijdstip dat hen beiden uitkomt.

De clubladder loopt steeds een half jaar: een zomer- en een winterseizoen. Elke twee weken start een nieuwe ronde en heb je de mogelijkheid om een (of meer) wedstrijd(en) te spelen. Kun je niet altijd spelen? Geen probleem! Je kunt het aangeven als je een ronde wil overslaan.

 

Verkorte spelregels

Er wordt matchplay gespeeld zonder handicap verrekening. Voor elke gewonnen hole krijg je 1 punt. Als je 3 punten vóór staat met nog 2 holes te gaan, dan is de einduitslag 3&2. De wedstrijd kan eindigen in 0&0. Bij een gemengde wedstrijd spelen de heren van geel en de dames van rood. Bij winst wissel je van positie met iemand die hoger geplaatst staat. Een deelnemer zakt 1 plaats bij annulering van een wedstrijd of als hij/zij de laatste 2 rondes heeft overgeslagen. De deelname vervalt als je 2 rondes op rij wedstrijden annuleert en niet reageert op e-mail. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

De volledige spelregels tref je hier aan: https://sportconnexions.com/nl/RankingRules/?clubid=1883

 

Matchplay ladder grote baan:  https://sportconnexions.com/nl/golfladder/princenbosch/1883/ 

 

Matchplay ladder Par 3-baan:  https://sportconnexions.com/nl/golfladder/princenbosch-par3/11311/ 

 

Wij wensen je veel plezier en heel veel succes!