teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Onze pro's zijn klantgericht en gewend om feed-back te geven en te krijgen. Ze ervaren het lesgeven als een samenspel en zijn net als U trots wanneer uw spelniveau weer is verbeterd.

Headpro

Folkert Haak

Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,

 

In 2006 heb ik mijn laatste ballen geslagen als Heren 1 speler voor Golfclub Princenbosch. Hierna heb ik mijzelf gestort op de Britse PGA Opleiding. Na 3 jaar studie en stage op de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club, ben ik neergestreken op Golfclub Wouwse Plantage. Onder de vleugels van Phil Allen heb ik me hier verder kunnen ontwikkelen door middel van bijscholing. Drie jaar later kreeg ik de kans om het stokje als Head Pro over te nemen. Dit heb ik 6 jaar met heel veel plezier gedaan.

Het werken met alle niveau golfers is wat het vak zo interessant en uitdagend maakt daarom help ik u samen met het pro-team van Golfclub Princenbosch graag verder uw golfspel te verbeteren.

U kunt mij van zondag t/m donderdag vinden op Golfclub Princenbosch.

Mobiel: 06 - 49 92 50 32

Folkerthaak@gmail.com

Pro's

Tim Talma

Graag zou ik me kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Tim Talma en ik ben woonachtig in Breda. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam op Princenbosch. Op dinsdag t/m zondag ben ik aanwezig op de club. Ik houd me bezig met het geven van lessen en het begeleiden/aansturen van de jeugd. Inmiddels ben ik een jaar of 15 actief in de golfwereld en gedurende die tijd heb ik vele mooie momenten mogen meemaken. Een van deze hoogtepunten was het uitkomen voor de Nederlandse selectie, het spelen van enkele jaren hoofdklasse en het deelnemen aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met u wil delen. Naast mijn achtergrond in de golfsport heb ik ook een afgeronde studie sportmarketing & evenementenorganisatie afgerond aan het Johan Cruyff College in Nijmegen. 

Graag zou ik met u aan de slag gaan om uw golfdoelstellingen te behalen. Door middel van een duidelijke lesstructuur en een les aangepast aan uw wensen wil ik samen met u aan deze doelstellingen werken. Als u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen. 

Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten op de golfbaan!

www.timtalma.nl

Mobiel: 06 - 41 87 25 66

timtalmagolf@gmail.com

 

Edith Eijkemans

Wat fijn als golfprofessional weer actief bij Princenbosch te zijn! Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Princenbosch, vandaar dat ik mij graag aan u voorstel. Mijn naam is Edith Eijkemans en ik ben 26 jaar oud. Gedreven, vooruitstrevend, gepassioneerd en daadkrachtig, dat is wie ik ben! Gedurende mijn opleiding tot bewegingsagoog heb ik een passie ontwikkeld voor golf. De keuze om na het afronden van mijn opleiding door te gaan met de opleiding tot golfprofessional was voor mij dan ook voor de hand liggend. Ik heb succesvol mijn PGA opleiding tot B en A-Professional afgerond. Verder heb ik veel werkervaring opgedaan tijdens stages o.a. bij Golfbaan Princenbosch en als golfprofessional o.a. bij Golfbaan Stippelberg, Golfbaan Het Woold en Golfbaan de Swinkelsche. Ik ben ook mede oprichter van De Stichting “Golfen zonder grenzen”, die zich richt op het aanbieden van golf aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook verricht ik met veel plezier werkzaamheden voor de NGF gericht op de jeugd, o.a. als adviseur jeugdopleidingen voor golfclubs/commissies, als mede organisator voor evenementen zoals bijv. Jeugd RAAK, Girlzgolf dagen en ben ik cursusleider voor het geven van jeugdcoach cursus. Niet alleen het golfspel spreekt me aan, maar met name ook de rol die ik als golfprofessional vervul in het trainen en coachen van (jeugd)leden. Ik zie het als een uitdaging om voor iedere golfer een ontwikkel programma op maat toe te passen dat aansluit bij zijn of haar behoeften en lichamelijke mogelijkheden. Ik maak graag kennis met u om onder het genot van een kopje koffie te bespreken wat uw wensen ten aan zien van uw golfspel zijn.

Tot ziens.

Sportieve groet Edith Eijkemans

Mobiel: 06 - 25 24 24 89

editheijkemans@gmail.com

 

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub Princenbosch