teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Folkert Haak (Headpro)

Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,

In 2006 heb ik mijn laatste ballen geslagen als Heren 1 speler voor Golfclub Princenbosch. Hierna heb ik me gestort op de Britse PGA Opleiding. Na 3 jaar studie en stage op de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club, ben ik neergestreken op Golfclub Wouwse Plantage. Onder de vleugels van Phil Allen heb ik me daar  verder kunnen ontwikkelen door middel van bijscholing.  Drie jaar later kreeg ik de kans om het stokje als Head Pro over te nemen. Dit heb ik 6 jaar met heel veel plezier gedaan.

Het werken met golfers van elk niveau is wat het vak zo interessant en uitdagend maakt. Samen met het pro-team van Golfclub Princenbosch help ik u dan ook graag verder uw golfspel te verbeteren.

U kunt mij van zondag t/m donderdag vinden op Golfclub Princenbosch.

Mobiel: 06 - 49 92 50 32

Folkerthaak@gmail.com

Tim Talma

 

Graag stel ik me voor: mijn naam is Tim Talma en ik ben woonachtig in Breda. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam op Princenbosch. Op dinsdag t/m zondag ben ik aanwezig op de club. Ik houd me bezig met het geven van lessen en het begeleiden/aansturen van de jeugd. Inmiddels ben ik een jaar of 18 actief in de golfwereld en gedurende die tijd heb ik vele mooie momenten mogen meemaken. Een van deze hoogtepunten was het uitkomen voor de Nederlandse selectie, het spelen van enkele jaren hoofdklasse en het deelnemen aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met u wil delen. Naast mijn achtergrond in de golfsport heb ik ook een afgeronde studie sportmarketing & evenementenorganisatie afgerond aan het Johan Cruyff College in Nijmegen. Graag zou ik met u aan de slag gaan om uw golfdoelstellingen te behalen. Door middel van een duidelijke lesstructuur en een les aangepast aan uw wensen wil ik samen met u aan deze doelstellingen werken. Als u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen. Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten op de golfbaan!

Mobiel: 06 - 41 87 25 66

timtalmagolf@gmail.com; www.timtalma.nl

 

Patrick Gorreê

Beste leden en bezoekers van Princenbosch,

Graag wil ik me aan u voorstellen: mijn naam is Patrick Gorreê, ik ben 25 jaar en woon momenteel in Tilburg. Sinds oktober 2020 ben ik als pro werkzaam op Princenbosch. Op maandag, vrijdag en zondag ben ik daar aanwezig om u te begeleiden bij het golfspel. Op zondag werk ik voornamelijk voor de jeugd. 

Ik heb veel mooie herinneringen in de golfsport: uitkomen voor de Nederlandse selectie en drie keer een landskampioenschap waren geweldige ervaringen. Daarnaast heb ik drie jaar in Amerika studie en golf gecombineerd. Hier heb ik in het laatste jaar veel gecoacht en lesgegeven. Deze lijn heb ik doorgetrokken om uiteindelijk de PGA Holland-opleidingen en diverse andere scholingen te gaan doen.

Graag wil ik met u aan de slag om een duidelijk en inzichtelijk plan te maken om jullie golfplezier en -prestaties te combineren. Met een gestructureerde les en bijpassende oefeningen werken we samen om uw doel te bereiken.

Tot snel op de golfbaan! Patrick Gorreê

Email: Patrick.gorree@icloud.com

Mobiel: +316 41 42 38 67

 

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub Princenbosch