teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Folkert Haak (Headpro)

Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,

In 2006 heb ik mijn laatste ballen geslagen als Heren 1 speler voor Golfclub Princenbosch. Hierna heb ik me gestort op de Britse PGA Opleiding. Na 3 jaar studie en stage op de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club, ben ik neergestreken op Golfclub Wouwse Plantage. Onder de vleugels van Phil Allen heb ik me daar  verder kunnen ontwikkelen door middel van bijscholing.  Drie jaar later kreeg ik de kans om het stokje als Head Pro over te nemen. Dit heb ik 6 jaar met heel veel plezier gedaan.

Het werken met golfers van elk niveau is wat het vak zo interessant en uitdagend maakt. Samen met het pro-team van Golfclub Princenbosch help ik u dan ook graag verder uw golfspel te verbeteren.

U kunt mij van zondag t/m donderdag vinden op Golfclub Princenbosch.

Mobiel: 06 - 49 92 50 32

Folkerthaak@gmail.com

Michiel Janbroers


Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,
Graag stel ik me aan u voor: ik ben Michiel Janbroers, vijftig jaar oud en woonachtig in Vught met mijn vrouw, dochter en zoon.

In mijn jeugd heb ik sporten beoefend als voetbal, tennis, hockey, judo en schaken. Momenteel doe ik, naast golf, aan wind- /kitesurfen, zeilen en dit jaar heb ik het wingfoilen ontdekt, een nieuwe vorm van windsurfen.

 

Op vijftienjarige leeftijd ben ik met de golfsport in aanraking gekomen en verslingerd geraakt aan het spel. Sindsdien ben ik me daarop gaan focussen, waarbij bleek dat een aantal vaardigheden die ik had opgedaan bij bovenstaande sporten een aanvulling waren op het golfspel.

Na 5 jaar als amateur aan de weg getimmerd te hebben, ben ik al snel playing professional geworden. Mijn beste resultaten  op nationaal niveau zijn een aantal tweede plaatsen bij strokeplay wedstrijden en een eerste plaats bij een matchplay wedstrijd, uitgeschreven door PGA Holland. Verder heb ik gespeeld op het Dutch Open en  internationaal aan veel wedstrijden deelgenomen.

Opleidingen:

  • PGA golfprofessional A en B
  • TPI1 (Titleist Performance Institute) en TPI J2 jeugd (een specialistische aanpak rekening houdend met o.a. de ontwikkelingsleeftijd van een kind en de daarbij horende trainingsfases).
  • Bijscholingscursussen via de Britse en Nederlandse PGA

Afgelopen 5 jaar heb ik een jeugdprogramma ontwikkeld waarbij de beleving van het kind centraal staat. Hierbij is veel aandacht gecreëerd voor een combinatie van spelen en trainen.

 

Via de Action Type® methodiek van Jan Huijbers (sportpsycholoog) zijn mijn prestaties beter geworden en vervolgens ben ik dit instrument gaan gebruiken in mijn manier van lesgeven. Deze benadering van lesgeven is gebaseerd op verschillende type mensen: focus op zowel fysieke als mentale geaardheid van mensen, wat een zeer individuele benadering inhoudt

 

Materiaal is ook van belang bij uw lichamelijke en technische mogelijkheden.

Mijn aandacht gaat ook uit naar het zolang mogelijk kunnen blijven beoefenen van het golfspel waarbij de conditie een grote rol speelt. Golfsport is namelijk dé sport die tot op latere leeftijd beoefend kan worden.

Mijn doel is u tot betere golfprestaties te brengen. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten.

 

Contactgegevens:

Tel: 06 - 53 900 831

Michiel.Janbroers@gmail.com

Aanwezig op dinsdag t/m donderdag en zondag.

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub Princenbosch