teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Folkert Haak (Headpro)

Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,

In 2006 heb ik mijn laatste ballen geslagen als Heren 1 speler voor Golfclub Princenbosch. Hierna heb ik me gestort op de Britse PGA Opleiding. Na 3 jaar studie en stage op de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club, ben ik neergestreken op Golfclub Wouwse Plantage. Onder de vleugels van Phil Allen heb ik me daar  verder kunnen ontwikkelen door middel van bijscholing.  Drie jaar later kreeg ik de kans om het stokje als Head Pro over te nemen. Dit heb ik 6 jaar met heel veel plezier gedaan.

Het werken met golfers van elk niveau is wat het vak zo interessant en uitdagend maakt. Samen met het pro-team van Golfclub Princenbosch help ik u dan ook graag verder uw golfspel te verbeteren.

U kunt mij van zondag t/m donderdag vinden op Golfclub Princenbosch.

Mobiel: 06 - 49 92 50 32

Folkerthaak@gmail.com

 

Klik hier voor het boeken van een golfles bij Folkert Haak

Aanwezig van zondag t/m donderdag 

Michiel Janbroers


Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch,
Graag stel ik me aan u voor: ik ben Michiel Janbroers, vijftig jaar oud en woonachtig in Vught met mijn vrouw, dochter en zoon.

In mijn jeugd heb ik sporten beoefend als voetbal, tennis, hockey, judo en schaken. Momenteel doe ik, naast golf, aan wind- /kitesurfen, zeilen en dit jaar heb ik het wingfoilen ontdekt, een nieuwe vorm van windsurfen.

 

Op vijftienjarige leeftijd ben ik met de golfsport in aanraking gekomen en verslingerd geraakt aan het spel. Sindsdien ben ik me daarop gaan focussen, waarbij bleek dat een aantal vaardigheden die ik had opgedaan bij bovenstaande sporten een aanvulling waren op het golfspel.

Na 5 jaar als amateur aan de weg getimmerd te hebben, ben ik al snel playing professional geworden. Mijn beste resultaten  op nationaal niveau zijn een aantal tweede plaatsen bij strokeplay wedstrijden en een eerste plaats bij een matchplay wedstrijd, uitgeschreven door PGA Holland. Verder heb ik gespeeld op het Dutch Open en  internationaal aan veel wedstrijden deelgenomen.

Opleidingen:

  • PGA golfprofessional A en B
  • TPI1 (Titleist Performance Institute) en TPI J2 jeugd (een specialistische aanpak rekening houdend met o.a. de ontwikkelingsleeftijd van een kind en de daarbij horende trainingsfases).
  • Bijscholingscursussen via de Britse en Nederlandse PGA

Afgelopen 5 jaar heb ik een jeugdprogramma ontwikkeld waarbij de beleving van het kind centraal staat. Hierbij is veel aandacht gecreëerd voor een combinatie van spelen en trainen.

 

Via de Action Type® methodiek van Jan Huijbers (sportpsycholoog) zijn mijn prestaties beter geworden en vervolgens ben ik dit instrument gaan gebruiken in mijn manier van lesgeven. Deze benadering van lesgeven is gebaseerd op verschillende type mensen: focus op zowel fysieke als mentale geaardheid van mensen, wat een zeer individuele benadering inhoudt

 

Materiaal is ook van belang bij uw lichamelijke en technische mogelijkheden.

Mijn aandacht gaat ook uit naar het zolang mogelijk kunnen blijven beoefenen van het golfspel waarbij de conditie een grote rol speelt. Golfsport is namelijk dé sport die tot op latere leeftijd beoefend kan worden.

Mijn doel is u tot betere golfprestaties te brengen. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten.

 

Contactgegevens:

Tel: 06 - 53 900 831

Michiel.Janbroers@gmail.com

 

Klik hier voor het boeken van een golfles bij Michiel Janbroers

Aanwezig op dinsdag t/m donderdag en zondag.

Nikita van Waesberghe


Beste leden en bezoekers van Golfclub Princenbosch, 

Ik ben Nikita van Waesberghe, in 2010 ben ik gestart met golf en ik kwam er al snel achter dat ik niets anders wil dan de hele dag op de golfbaan doorbrengen. 

In 2020 ben ik gestart met de PGA opleidingen en zit ik inmiddels in de afrondende fase van mijn PGA-B opleiding, deze verwacht ik in oktober dit jaar af te ronden. Voor mijn opleiding heb ik stage gelopen op ‘Golfbaan Het Woold’ onder begeleiding van Rob Mouwen en Nick Goedhart. Sinds 2021 ben ik al zeer regelmatig te vinden op Princenbosch waar ik als Golfpro diverse clinics heb verzorgd en als vaste invaller op de jeugdlessen. 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je effectief wilt trainen je een passende doelstelling nodig hebt. Mijn doelstelling is om het spelplezier van mijn cursisten te vergroten. Ik kijk er naar uit om samen met u aan mijn doel te werken, maar natuurlijk ook aan uw eigen doelen! 

 

Contactgegevens: 

Tel: 06 - 31 23 58 88 

Nikitavwgolf@gmail.com 

 

Klik hier voor het boeken van een golfles bij Nikita van Waesberghe

Ik ben aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub Princenbosch