teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Businesslidmaatschappen en sponsoring per 2024

Golfclub Princenbosch staat bekend als de mooiste en gezelligste golfclub in de wijde omgeving. Met ruim 5.000 bezoekers per week, leden en gastspelers is het ook één van de drukst bezochte banen. En een club met een fantastische keuken met gezellige medewerkers, een groot aantal vrijwilligers die de club ondersteunt bij al haar activiteiten en goed presterende teams binnen de regionale en landelijke competities.

 

Binnen Princenbosch zijn verschillende businesslidmaatschappen en sponsoring mogelijk. Deze hebben we hieronder uiteen gezet.

 

 

Optie A
Businesslidmaatschap + speelrecht

Als businesslid krijg je speelrecht op Princenbosch. Je wordt toegevoegd aan de businessapp en uitgenodigd voor alle businessactiviteiten (3-4 per jaar), behalve voor de businesscompetitie. Daarnaast krijg je op een aantal plekken logovermeldingen (o.a. website, hal clubhuis, clubblad, drivingrange). En je  ontvangt 5 vouchers voor 9 holes.

De prijs is € 2.500,- per jaar per persoon.

Als er van hetzelfde bedrijf extra leden aansluiten, geldt per lid het tarief van € 2.000,- per lid.

 

Optie B
Businessleden die ook meedoen aan de Businesscompetitie

Hiervoor geldt hetzelfde als voor de businessleden. Daarnaast betalen ze voor de competitie nog € 1.600,- minus een korting van € 250,-. Deze korting is in verband met overlappende activiteiten van business en competitie.  Niet leden kunnen ook lid worden van de Businessclub + competitie. Zij kunnen dan enkel deelnemen aan de business activiteiten en de businesscompetitie. Zij betalen hiervoor € 1.850,-.

 

Binnen de Businesscompetitie worden jaarlijks 10 activiteiten georganiseerd waarvan 5 met introducee. Uiteraard ligt de focus op een onderlinge golfcompetitie. De activiteiten zijn inclusief eten en drinken.

 

Optie C
Wildcards

Naast het businesslidmaatschap (speelrecht op naam) is het ook mogelijk een wildcard op naam van het bedrijf aan te gaan, zonder beperking van aantal leden. De wildcard mag eenmaal per dag 7 dagen per week benut worden. Als je gebruik maakt van een wildcard, word je ook toegevoegd aan de businessapp en uitgenodigd voor alle businessactiviteiten (3-4 per jaar); behalve voor de businesscompetitie. Daarnaast krijg je op een aantal plekken logovermeldingen (o.a. website, hal clubhuis, clubblad, drivingrange).

Voor een wildcard betaal je € 2.750,- per jaar. Voor een tweede wildcard brengen we  € 2.450,- in rekening.

 

Optie D
Sponsoren

In principe kan iedereen sponsor worden van Princenbosch; ook niet-leden. Er zijn veel manieren om Princenbosch te sponsoren. Denk hierbij aan sponsoring van een hole, targets op de driving range, advertenties in het clubblad of sponsoring van Topgolf. De sponsoren van Princenbosch worden ook uitgenodigd voor alle businessactiviteiten. Daarnaast krijgt de sponsor op een aantal plekken logovermeldingen en kan gebruik worden gemaakt van de vergaderruimten binnen het clubhuis.

Naast de exposure die jouw sponsoruitingen gaan opleveren en alle extra faciliteiten die je als sponsor worden geboden, houd je gewoon een goed gevoel over aan die extra steun aan Princenbosch. Reden temeer om je aan te sluiten bij onze mooie groep van sponsoren. Als sponsor deel je in het succes van Princenbosch!

 

Wil je meer weten over onze businesslidmaatschappen of sponsoring?  Stuur dan een mail naar sponsorcie@princenbosch.nl 

Dan maken we direct een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.