Menu van de Chef |
|
Voorgerechten |
Huisgemaakte kippenleverpaté Met rode uiencompote, biet garnituren, pistache, brioche |
Tataki van zalm Met atjar tjampoer, oosterse vinaigrette, eryngii, gepofte tapioca, Parmezaan crumble |
Gegrilde courgette Met baba ganoush, eryngii, Parmezaan, little gem sla, aceto balsamico |
|
Soep |
Uiensoep (kan ook vegetarisch) Met kaas croutons, bosui |
|
Hoofdgerechten |
Makreel filet Met rucola stamppot, gepofte tomaat, wortel, spekschuim |
Entrecote Met knolselderij, prei, gebakken kriel, rozemarijn/cognac saus |
Pita geitenkaas Met tomatencompote, wintergroenten, kruiden pesto |
|
Desserts |
Winter eclair Met chocolade cremeux, kaneel, appel, dolce de leche, gele room, slagroom |
Plateau van 5 verschillende kazen Met kletsenbrood, walnoot, druiven en abrikozen compôte |
Menu prijs: |
|
|
Alle gerechten ook los te bestellen: |
|
3-Gangen |
€ 35,50 |
|
Voorgerecht |
€ 10,50 |
4-Gangen |
€ 39,- |
|
Hoofdgerecht |
€ 21,00 |
Supplementprijs voor kaasplateau |
€ 2,50 |
|
Limoncello taartje |
€ 7,50 |
Extra portie friet of salade |
€ 3,00 |
|
Kaasplateau |
€ 10,50 |
Heeft u allergieën of een dieet, meld dit dan bij onze medewerkers