Menu van de Chef

 

Voorgerechten

Huisgemaakte kippenleverpaté 

Met rode uiencompote, biet garnituren, pistache, brioche 

Tataki van zalm

Met atjar tjampoer, oosterse vinaigrette, eryngii, gepofte tapioca, Parmezaan crumble

Gegrilde courgette

Met baba ganoush, eryngii, Parmezaan, little gem sla, aceto balsamico

 

Soep

Uiensoep (kan ook vegetarisch)

Met kaas croutons, bosui

 

Hoofdgerechten

Makreel filet

Met rucola stamppot, gepofte tomaat, wortel, spekschuim

Entrecote

Met knolselderij, prei, gebakken kriel, rozemarijn/cognac saus 

Pita geitenkaas

Met tomatencompote, wintergroenten, kruiden pesto

 

Desserts

Winter eclair

Met chocolade cremeux, kaneel, appel, dolce de leche, gele room, slagroom

Plateau van 5 verschillende kazen

Met kletsenbrood, walnoot, druiven en abrikozen compôte

 

Menu prijs:

 

 

Alle gerechten ook los te bestellen:

 

3-Gangen

€ 35,50

 

Voorgerecht

€ 10,50

4-Gangen

€ 39,-

 

Hoofdgerecht

€ 21,00

Supplementprijs voor kaasplateau

€ 2,50

 

Limoncello taartje

€ 7,50

Extra portie friet of salade

€ 3,00

 

Kaasplateau

€ 10,50

 Heeft u allergieën of een dieet, meld dit dan bij onze medewerkers