Menu van de Chef

 

Voorgerecht:

Gamba’s

Knoflookboter/bosui/houthakkersbrood

of

Wildzwijn paté

Rode ui compote/aceto/bundelzwam/brioche

 

Soep:

Pompoensoep (kan ook vega-)

Rookworst/pompoenpit/spekjes

 

Hoofdgerecht:

Zalmmoot

Kruidenkorst/prei/puree/beurre blanc saus

of

Hertenbiefstuk

Rodekool/spruit/aardappel gratin/groene pepersaus

of

Groentenstrûdel

Tomaat/gepocheerd ei/beurre blanc saus

 

Dessert:

Appeltaart dessert

Appelcompote/crème brulee/kaneelijs/boerenjongens/harde wenerkruim

of

Kaasplank (+ € 2,50)

5 verschillende kazen/walnoot/druiven/kletsenbrood

 

Menu prijs: Portie friet: € 3,-

Extra desserts:

3- gangen € 32,50 Dame blanch € 7,-
4-gangen € 36,- Koffie Princenbosch, friandises en 
advocaatje met slagroom
€ 7,-

Prijzen losse gerechten:

Extra voorgerecht
Voor € 10,50 Carpaccio rol, truffelmayonaise, Parmezaan € 11,50
Hoofd € 19,75 Extra met eendenlever € 14,50
Dessert € 7,50
Kaas € 10,-