Menu van de Chef

Voorgerechten

Rouleau van hoender

Broccoli mousse/ tomaat/ Marokkaanse couscous/ zoetzure groenten

gerookte mayonaise/ spekkruim

Brandade van kabeljauw

Limoen/ curry crème/ gebakken gyoza/ kreeftenmayonaise/ groene asperge

Tapioca kroepoek

Broccoli mousse

Gepofte tomaat/ tomaten gel/ couscous

Soep

Courgette soep (kan ook vegetarisch)

Rivierkreeftenstaartjes/ courgette parels/ aardappel kaantjes

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeewolf

 Aardappel-wortel mousseline/ paksoi/ roze garnaaltjes/ kruidenolie/ wortel chips

 

Diamanthaas

Oosterse wokgroenten/ rendang kroketjes/  crème van atjar/ hoisinsaus/ kroepoek

Vegetarische groentestrudel

Aardappel-wortel mousseline/ groene asperge/ kruiden olie

Desserts

Bramen bavarois

Eiwitschuim/ rood fruit/ witte chocolade ijs / crumble
Wijn suggestie: Red Muscadel, Slanghoek, Zuid-Afrika  € 5,75/glas

*Plateau van 5 verschillende kazen

Met kletzenbrood, walnoot, druiven en abrikozen compote

Wijnsuggesties

Wit Sauvignon Blanc, Diez Siglos, Rueda, Spanje  € 5,50 / € 26,50
Rood Pinot Noir, Domaine Grand-Chemin, Frankrijk € 6,25 / € 32,50

 

Menu prijs:

 

 

Alle gerechten ook los te bestellen:

 

3-Gangen

€ 37,50

 

Voorgerecht

€ 11,50

4-Gangen

€ 42,50

 

Hoofdgerecht

€ 22,00

Supplementprijs voor kaasplateau

€ 3,-

 

Dessert

€ 8,50

Extra portie friet of salade

€ 3,50

 

Kaasplateau

€ 11,50

 Heeft u allergieën of een dieet, meld dit dan bij onze medewerkers