Menu van de Chef |
Voorgerechten |
Rouleau van hoender Broccoli mousse/ tomaat/ Marokkaanse couscous/ zoetzure groenten gerookte mayonaise/ spekkruim |
Brandade van kabeljauw Limoen/ curry crème/ gebakken gyoza/ kreeftenmayonaise/ groene asperge Tapioca kroepoek |
Broccoli mousse Gepofte tomaat/ tomaten gel/ couscous |
Soep |
Courgette soep (kan ook vegetarisch) Rivierkreeftenstaartjes/ courgette parels/ aardappel kaantjes
|
Hoofdgerechten |
Gebakken zeewolf Aardappel-wortel mousseline/ paksoi/ roze garnaaltjes/ kruidenolie/ wortel chips
|
Diamanthaas Oosterse wokgroenten/ rendang kroketjes/ crème van atjar/ hoisinsaus/ kroepoek |
Vegetarische groentestrudel Aardappel-wortel mousseline/ groene asperge/ kruiden olie |
Desserts |
Bramen bavarois Eiwitschuim/ rood fruit/ witte chocolade ijs / crumble |
*Plateau van 5 verschillende kazen Met kletzenbrood, walnoot, druiven en abrikozen compote |
Wit | Sauvignon Blanc, Diez Siglos, Rueda, Spanje | € 5,50 / € 26,50 |
Rood | Pinot Noir, Domaine Grand-Chemin, Frankrijk | € 6,25 / € 32,50 |
Menu prijs: |
|
|
Alle gerechten ook los te bestellen: |
|
3-Gangen |
€ 37,50 |
|
Voorgerecht |
€ 11,50 |
4-Gangen |
€ 42,50 |
|
Hoofdgerecht |
€ 22,00 |
Supplementprijs voor kaasplateau |
€ 3,- |
|
Dessert |
€ 8,50 |
Extra portie friet of salade |
€ 3,50 |
|
Kaasplateau |
€ 11,50 |
Heeft u allergieën of een dieet, meld dit dan bij onze medewerkers