teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Aanpassingen in het golfdashboard

Het golfdasboard is volop in ontwikkeling. Er zijn weer enkele nieuwe functies beschikbaar gekomen wat meer mogelijkheden gaat bieden voor leden en niet-leden.

 

Aanpassingen in het golfdashboard

 • Zelf aangeven of en hoe je zichtbaar wilt zijn in de ledenlijst en wie jou mag toevoegen in een reservering in Mijn Profiel

In de ledenlijst zijn nu alle leden zichtbaar. In je profiel kun je aangeven of de leden je mogen zien en welke gegevens je wilt tonen.

Tevens kun je hier aangeven wie jou mogen toevoegen aan een reservering. De keuze is ‘iedereen’ of ‘vrienden’.

 

 • Vrienden toevoegen


In de ledenlijst kun je vrienden aanmaken. Ook kun je vrienden uitnodigen of vriendschapsverzoeken accepteren/afwijzen. Vrienden kun je vinden in de ledenlijst. Wanneer je iemand als vriend wilt aanmaken, dan kan je hem/haar een vriendschapsverzoek sturen. Dit doe je door naar zijn/haar profiel te gaan en te drukken op “Stuur vriendschapsverzoek”. Vanaf 6 mei kun je vrienden bijboeken. In de baanagenda zie je de reserveringen van je vrienden en kun je in deze reservering een bijboek verzoek indienen.

Indien een lid in zijn profiel heeft aangegeven dat leden zijn gegevens niet mogen inzien, dan kun je hem niet uitnodigen. 

 

 • Baanagenda

In de baanagenda worden ook de starttijden van vrienden getoond. Je kunt als speler een verzoek indienen om bijgeboekt te worden in deze flight. De hoofdboeker ontvangt dan een verzoek, dat hij kan accepteren.

 

 • ProAgenda

Via je dashboard kom je automatisch in de ProAgenda. Je kunt nu rechtstreeks in de agenda van onze pro’s Michiel en Folkert je lessen boeken. 

Reserveringsregels vanaf 6 mei 2024

Vanaf 6 mei gaan we de reserveringsregels aanpassen en verruimen. Dit doen wij om het gebruik van het golfdashboard te optimaliseren en onze receptionisten en de caddiemasters te ontzien. Hierdoor kunnen ze zich nog beter profileren als gastvrouw/-heer van Golfclub Princenbosch.


Wat gaat er veranderen voor full members (onbeperkt speelrecht), daluren-leden (binnen de daluren afspraken) en Par 3-baan leden (voor het reserveren op de Par 3-baan)?

 • Je kunt vanaf 6 mei 5 reserveringen maken in 3 weken (21 dagen).


Wat telt er mee in deze 5 reserveringen?

 • Reserveringen met leden/vrienden van Princenbosch.
 • Reserveringen met introducees
  Je kunt introducees zelf gaan bijboeken. Hiervoor hoef je dus niet meer de receptie van Princenbosch te bellen en ook is de reservering nu zichtbaar bij je boekingen.
  Hoe boek je met een gast?
  Doorloop de boeking van een starttijd. Bij ‘met wie ga ik golfen’, klik je vervolgens op speler 2, 3 en/of 4 en vervolgens op 'Speler toevoegen +'.
  Hier dien je de volgende gegevens van je gastspeler in te vullen:
  Voornaam, achternaam, e-mailadres en indien bekend het federatienummer van je gast. Hiermee wordt je gast bij ons geregistreed, en ontvangt hij/zij een bevestiging van de reservering per mail. Je gast dient zich op de dag zelf te melden bij de receptie om af te rekenen.
 • Het spelen van clubladder en voorronde matchplay, mag je zelf boeken en telt mee met de 5 reserveringen. Je ziet deze reservering terug in je dashboard bij boekingen.


Kortom:

 • Je kunt reserveren tot 21 dagen vooruit.
 • Reserveringen van je vrienden zijn zichtbaar in de baanagenda (in het golfdashboard/baaninformatie/baanagenda).
 • Wedstrijden (heren- en damesochtend en alle wedstrijden waarvoor je inschrijft via het dashboard (Parrow)) tellen niet mee met je 5 reserveringen. Uitzondering hierop is de reservering voor de voorronde matchplay. Deze boek je zelf en telt wel mee voor je 5 reserveringen.
 • Na elke keer spelen kun je weer een 5e starttijd boeken of jezelf bijboeken bij een reservering van een van je vrienden.
 • Je kan een flight blokkeren. Alleen de hoofdboeker kan dit. Je klikt op reservering wijzigen en blokkeert je fight. Let op: eenmaal een flight geblokkeerd kan vervolgens niet meer worden teruggedraaid!
 • Als je wilt komen spelen met een gast die lid is van de club van 27 holes banen of Golf Circle, dan geldt alleen het betreffende tarief, als je na 12 uur boekt. Komen zij voor 12 uur mee als gast, dan betalen zij het introductietarief.
 • Leden kunnen tot 1 uur voor hun starttijd online annuleren.

Boekingen

In je Golfdashboard zie je onder 'Mijn boekingen' de starttijden die je geboekt hebt. 

Aanmelden met QR-codeVanaf 2 januari kun je je aanmelden door het scannen van de QR-code. Deze code wordt met grote regelmaat gewijzigd. Deze QR-code bevindt zich op de eerste tee van iedere hole, in de hal van het clubhuis en bij het caddiemasterhuisje. Lukt dit niet, dan kun je je ook aanmelden bij de receptie. Zij helpen je graag verder.