teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Openingstijden TackMan

Periode

loopt van 

Zomer

1-3 tot 1-11

Winter

1-11 tot 1-3

TrackMan

09.00 - 22.30 uur 

09.00 - 22.30 uur (di-wo-do)

09.00 - 21.00 uur (ma-vr-za-zo)

Nu beschikbaar!

Oefenen. Spelen. Beter worden.

Kom naar de driving range en ontdek zelf de voordelen van oefenen met de geavanceerde TrackMan-technologie. Door de integratie van interactieve spelletjes en uitdagingen wordt je training niet alleen leuker, maar ook doelgerichter. De TrackMan Range is de meest innovatieve manier van oefenen. Ontdek vandaag nog hoe je jouw spel naar een hoger niveau kunt tillen!

 

Oefenen

Train zoals de professionals! Met de TrackMan Range meet je jouw prestaties precies op cruciale gebieden, zoals de afstand, de afwijking naar de zijkanten en de hoek waarmee de bal gelanceerd wordt.

Zo bieden we je alle hulpmiddelen om je spel nauwkeurig te analyseren en te verbeteren.

Spelen

Speel een volledige ronde golf direct vanaf uw afslagmat. Of oefen specifieke holes keer op keer totdat u ze meester bent. Waag je aan de beroemde banen zoals St. Andrews of de PGA National.

Binnenkort kan je ook alle lussen van Princenbosch virtueel spelen.

Games

De games op de TrackMan range zijn niet alleen erg leuk, ze helpen je ook aanzienlijk om je slagvaardigheden te verbeteren. Kies tussen 'Bullseye', 'Hit It' en 'Capture The Flag'.

Elk spel is snel, leuk en uitdagend; speel alleen, in een groep, of nodig de persoon naast je uit voor een leuke uitdaging.