teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Businessclub Princenbosch

Businessclub Princenbosch is op 1 januari 2010 van start gegaan en telt momenteel ca. 40 aangesloten bedrijven die elkaar bijna maandelijks ontmoeten.

 

Doel van de Businessclub is:

  1. het bevorderen van de onderlinge contacten van sponsors en bedrijfsleden om daarmee een bijdrage te leveren aan een netwerkplatform in het kader van business-to-business;
  2. het uitwisselen van kennis;
  3. het creëren van een sportieve en informele sfeer om met elkaar tot zaken te komen.

 
Jaarlijks worden er ongeveer negen ontmoetingen georganiseerd, waarvan zes competitiewedstrijden over negen holes. Iedere wedstrijd kent steeds een wisselende sponsor die voor de prijzen en eventuele give-aways zorgt. De sponsor heeft dan tevens gelegenheid zijn zakelijke activiteiten te presenteren. Na afloop van alle ontmoetingen wordt er gezamenlijk gedineerd. Bij de wedstrijden speelt het Businessclublid samen met zijn gast. De informele ontmoetingen zijn alleen toegankelijk voor de Businessclubleden.


In het najaar wordt met de 9 businessclubs van de verenigingen die verbonden zijn in de club van 27 een finale georganiseerd met alle businessclubkampioenen. De organisatie hiervan gebeurt bij roulatie per vereniging.
 

De kosten voor deelname aan de businessclub  bedragen € 1.600,- excl. BTW per jaar. Dit is inclusief alle greenfees, diners en consumpties. Voor bedrijven die geen regulier lidmaatschap hebben op Princenbosch bedraagt de fee € 1.850,-, excl. BTW per jaar.

 

Het batig saldo per jaar wordt door de leden van de Businessclub toegewezen aan een goede bestemming binnen de vereniging.

 

Informatie: businessclub@princenbosch.nl
Richard Beenackers: 0161 - 43 15 31

De Businesscommissie:
Maikel van de Corput (voorzitter)

Patrick van Raamsdonk

 

Organisatie Golfevents:
Richard Beenackers: 0161 - 43 15 31