teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Sponsorcommissie

Word sponsor van je eigen club

Hoe mooi zou het zijn om nu eens je eigen club te sponsoren. Daar waar je met veel plezier golft en gebruik maakt van alle mooie faciliteiten die onze club je biedt.

 

Princenbosch staat bekend als de mooiste en gezelligste golfclub in de wijde omgeving. Met ruim 5.000 bezoekers per week, leden en gastspelers is het ook één van de drukst bezochte banen. En een club met een fantastische keuken met gezellige medewerkers, een groot aantal vrijwilligers die de club ondersteunt bij al haar activiteiten en goed presterende teams binnen de regionale en landelijke competities.

 

En voor wat hoort wat …..

Naast de exposure die jouw sponsoruitingen gaat opleveren en alle extra faciliteiten die je als sponsor worden geboden, houd je gewoon een goed gevoel over aan die extra steun aan je club.

Reden temeer om je aan te sluiten bij onze mooie groep van sponsoren. Als sponsor deel je in het succes van Princenbosch!

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij maken graag tijd vrij om in een persoonlijk gesprek samen te bekijken welke vorm van sponsoring het beste bij jou zou passen. Stuur hiervoor een mailtje naar de sponsorcommissie sponsorcie@princenbosch.nl of bel met 06-51292893, dan maken we direct een afspraak.

 

Commissie leden

Het werk van de sponsorcommissie maakt het mogelijk dat een groot aantal evenementen en periodieke uitgaven plaatsvinden zonder een beroep te doen op het budget van de vereniging.

 

Samenstelling commissie:

Voorzitter Roland Rasenberg
Lid Richard Beenackers
Lid Remko Nugteren

 

Emailadres: sponsorcie@princenbosch.nl