Digitaal goedkeuren qualifying scorekaarten E-Golf4U

Naast qualifying wedstrijden kunnen golfers onderling ook zelf qualifying kaarten spelen die meetellen voor hun WHS handicap. Voorafgaand aan een qualifying ronde kunt u een Q-kaart aanvragen in de GOLF.nl app of in E-Golf4U (de zuil of via de app) of minimaal uw marker op de eerste tee laten weten dat u een qualifying ronde gaat spelen. Na de ronde voert u de scorekaart in en vervolgens dient deze kaart digitaal te worden goedgekeurd door de marker. Wedstrijdkaarten worden altijd in E-Golf4U geregistreerd, hiervoor mag u geen kaart in de GOLF.nl app aanvragen.

Als u een qualifying scorekaart aanvraagt in het E-Golf4U systeem kunt u een marker selecteren uit de ledenlijst of u selecteert "Gast" indien uw marker geen Princenbosch lid is. Wanneer u een "Gast" marker selecteert, dient u het juiste emailadres van de marker in te vullen. Nadat u uw score heeft ingevoerd en bevestigd hebt, krijgt uw marker een email met een link waarmee hij uw score digitaal kan bevestigen. Bij voorkeur gebeurt dit vóór 24:00 uur 's avonds, zodat de score meegenomen wordt in de Playing Conditions Calculation (PCC). Als uw marker niet heeft bevestigd binnen 24 uur zal de handicapcommissie eenmaal de speler informeren dat de kaart nog niet is goedgekeurd, zodat deze de marker  kan verzoeken dit alsnog te doen. Wordt de kaart vervolgens na 48uur niet alsnog goedgekeurd dan zal deze op Non-Q worden gezet (onherstelbaar) en niet meetellen voor uw WHS handicap. 

Mocht  blijken dat u een onjuist emailadres van de marker heeft ingevuld of dat de marker niet in staat is de kaart  op tijd goed te keuren, neemt u dan voordat de 48-uurs termijn verstrijkt contact op met de handicapcommissie via hrc@princenbosch.nl.