teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Lustrumactiviteiten Princenbosch 30 jaar

We ervaren nog steeds de beperking om elkaar vrijuit te ontmoeten. De lustrumcommissie heeft voor het 30-jarig bestaan van onze club een programma samengesteld waarbij het mogelijk wordt elkaar rond de lustrumactiviteiten weer meer te ontmoeten.

Als startpunt voor activiteiten en podium voor muziek en theater gaan we een overdekt theaterpodium, een ODEON, bouwen met vrijwilligers. Ook de commissies die aandacht schenken aan het lustrum zullen van dit Odeon gebruik kunnen maken.

Het lustrumprogramma

Officiële opening van de par 3-baan (van 10.00 uur tot 22.00 uur): een ontmoeting voor allen

Opening van het lustrumjaar


Op zaterdag 29 mei wordt de par 3 officieel geopend. Aan deze opening kunt u deelnemen door een rondje te lopen met vrienden/vriendinnen van de club onder het genot van een hapje en een drankje. Deze opening wordt gedurende de dag opgeluisterd met muziek. In de loop van de dag zal de officiële opening verricht worden door de burgemeester of de wethouder van Gilze Rijen. 

U kunt zich individueel of per tweetal inschrijven om aan deze opening deel te nemen. 

Deze opening is bedoeld voor alle par 3-leden en de overige leden en is gratis.

 

Lustrumwedstrijd voor de Young Adults; 30-ers met en tegen elkaar

 

Een 30-jarig bestaan kan niet zonder een wedstrijd voor de 30-ers (en 20-ers)

Op 12 juni vindt deze lustrumwedstrijd plaats op 18 holes, gevolgd door een feestavond die muzikaal ondersteund wordt door onze DJ Boris Smit.

De wedstrijdvorm wordt nader bekend gemaakt.

Inschrijving vindt plaats via de website bij wedstrijden. Informatie en inschrijving staan op de website bij wedstrijden.

 

Lustrumcompetitie: teams strijden om de Lustrumbeker.

 

Vanaf 1 mei start er een lustrumcompetitie. Dit is een competitie van teams tegen elkaar, waarbij een team mag bestaan uit 8 personen warvan minimaal 3 dames en 3 heren. We spelen een Chapman- foursome wedstrijd waarbij een team met een HD, een DD en GD tegen een ander team speelt, we spelen met handicapverrekening

Een team wordt ingedeeld in een poule van 6 teams op basis van de gemiddelde HCP. Ieder team speelt derhalve 5 keer tegen een ander team in dezelfde poule (18 holes). Het aantal poules is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Op zaterdag 9 oktober vindt de finale plaats van deze competitie en speelt de nr. 1 van de poule tegen de nr. 2 in de poule, nr. 3 tegen 4 en nr. 5 tegen 6.

Deze finaledag is tevens de feestdag van het lustrumweekend, waarbij de avond een combinatie wordt van dans, muziek en optredens.

Inschrijving, inschrijfgeld en competitiereglement wordt op de website geplaatst.

 

Lustrumweekend: zonder beperkingen samen feesten

 

In het weekend van 9 en 10 oktober vindt de viering van het lustrum plaats met de finaledag van de lustrumcompetitie op 9 oktober en een activiteit voor de jeugd op 10 oktober.

Op zaterdagavond 9 oktober wordt het 30-jarig bestaan gevierd met een feestavond voor allen, waarbij dans, muziek en sketches elkaar afwisselen.

 

De aandacht die verschillende commissies aan het lustrum schenken, treft u aan bij hun programma voor dit kalenderjaar.

 

De Lustrumcommissie