teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

vrijdag 15 t/m zondag 17 en vrijdag 22 t/m zondag 24 januari

 

Rouleau van eendenbout met gerookte eendenborst:

knolselderij/ rode biet/ gele biet/ hazelnoot/ bulgur/ ras el hanout

 

Rijkelijk gevulde schaaldierenbouillon*

 

Gegrilde entrecôte:

groene asperge/ maiskoekjes/ cherrytomaat/ groene pepersaus

 

Cheesecake:

roodfruit compôte/ slagroom/ yoghurt koekkruim

 

3-gangen € 28,50 pp

*4-gangen € 33,50 pp

 

Menu wordt geserveerd met brood en boter.

Het voor- en het nagerecht zijn volledig afgemaakt en hoeft u enkel op tafel te zetten, het hoofdgerecht dient alleen nog te worden opgewarmd. Hiervoor wordt een beschrijving meegeleverd.

 

  • Bestellen kan voor vrijdag tot 14.00 uur en voor zaterdag en zondag tot zaterdag 14.00 uur.
  • Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 en 18.00 uur.
  • Menu minimaal vanaf 2 personen te bestellen
  • Bestellen kan per telefoon 0161 - 431531 of mail: keuken@princenbosch.nl

 

Natuurlijk kunt u zoals u van ons gewend bent ook zelf gerechten uit onze take away kaart bestellen.

En voor de kleintjes onder ons hebben we nu ook een kinderportie spaghetti op de kaart.