Menu van de Chef

 

Voorgerecht:
Ceviche zalm

Gambastaartjes / lente ui / tijgermelk / gepofte tomaat / guacamole / kidneyboon /tortilla


of

Burrata met Seranoham (kan ook vegetarisch)
Aceto / tomaat / basilicum / sla / croutons


Soep:

Bretonse vissoep

Mossel / gamba / witvis

 

Hoofdgerecht:
Tonijnsteak

Kabeljauw veloute / Noorse garnalen / radijs / prei / orzo / asperge


of

Hoenderfilet

BBQ rib / mais / chimmichurry / gepofte paprika / aardappelgratin


of

Shakshuka (vegetarisch)

Ei / tomaat / paprika /mais / asperge

 

 

Dessert:

Italian coffee 2.0
Amaretto pannacotta / koffiemousse / slagroom / vanille-ijs / basterdkaramel 

of

Kaasplank (+ € 2,50)

5 verschillende kazen uit Molenschot/walnoot/druiven/kletsenbrood

 

Menu prijs:

Extra desserts:

3 - gangen

4 - gangen

€ 34,50

€ 38,50

Dame blanch € 8,-
Prijzen losse gerechten: Koffie Princenbosch, friandises en 
advocaatje met slagroom
€ 7,-

Voor

€ 10,50 Extra voorgerecht
Hoofd € 21,00 Carpaccio rol, truffelmayonaise, Parmezaan € 12,50
Dessert € 7,50 Extra portie friet € 3,-
Kaas € 11,75