Menu van de Chef
Voorgerecht:
Ceviche zalm
Gambastaartjes / lente ui / tijgermelk / gepofte tomaat / guacamole / kidneyboon /tortilla
of
Burrata met Seranoham (kan ook vegetarisch)
Aceto / tomaat / basilicum / sla / croutons
Soep:
Bretonse vissoep
Mossel / gamba / witvis
Hoofdgerecht:
Tonijnsteak
Kabeljauw veloute / Noorse garnalen / radijs / prei / orzo / asperge
of
Hoenderfilet
BBQ rib / mais / chimmichurry / gepofte paprika / aardappelgratin
of
Shakshuka (vegetarisch)
Ei / tomaat / paprika /mais / asperge
Dessert:
Italian coffee 2.0
Amaretto pannacotta / koffiemousse / slagroom / vanille-ijs / basterdkaramel
of
Kaasplank (+ € 2,50)
5 verschillende kazen uit Molenschot/walnoot/druiven/kletsenbrood
Menu prijs: |
Extra desserts: |
||
3 - gangen 4 - gangen |
€ 34,50 € 38,50 |
Dame blanch | € 8,- |
Prijzen losse gerechten: | Koffie Princenbosch, friandises en advocaatje met slagroom |
€ 7,- | |
Voor |
€ 10,50 | Extra voorgerecht | |
Hoofd | € 21,00 | Carpaccio rol, truffelmayonaise, Parmezaan | € 12,50 |
Dessert | € 7,50 | Extra portie friet | € 3,- |
Kaas | € 11,75 |