teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Oh nee....

U ziet uw bal steeds verder naar rechts krullen, richting water, struiken of zelfs Out of Bounds. Terwijl u er juist alles aan deed om die hardnekkige slice te voorkomen.

Is dit herkenbaar voor u? Schrale troost, maar wij schatten dat er zo’n 200 Princebosch-leden met hetzelfde probleem worstelen. De slice zal wellicht niet altijd voorkomen, maar zorgt in het beste geval voor fors verlies van lengte.

Golfschool Princenbosch heeft een speciaal ‘Fixit’ lespakket samengesteld om u gegarandeerd van die ongewenste slice af te helpen!

Stap 1. Analyse oorzaak van uw slice


Tim en Folkert zullen in 1,5 uur inzichtelijk maken wat de oorzaak van uw slice is. Hierbij maken we gebruik van video en radar om u te laten zien wat er eigenlijk precies gebeurt met de bal en wat daarvan de oorzaak is. Op woensdag 12 juni a.s. vanaf 17.00 uur en donderdag 13 juni vanaf 9.00 uur houden Folkert en Tim spreekuur. U krijgt dan uw eerste diagnose, samen met enkele andere patienten.

 

Stap 2. Pakket van 5 anti-slice lessen

 

Wees gerust, we gaan u niet opnieuw leren golfen; in groepjes van 4 personen krijgt u 5 gerichte lessen van elk 50 minuten waarbij we alléén aan uw slice werken. Dat wordt natuurlijk ook lachen als je ziet dat het altijd slechter kan. Maar je leert daarbij ook van elkaar. Gezellig wordt het zeker!

 

Interesse?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, het totale pakket kost u slechts 99,- p.p. Als u na de eerste stap denkt dat het toch niets voor u is betaalt u slechts 15,-. Laat deze kans niet lopen en meld u snel aan bij de dames in de shop of stuur een mailtje naar golfschool@princenbosch.nl.
Voor andere lestarieven en abonnementen klik hier