teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Oh nee....

Net voor de bunker.

Gelukkig is de bal er net niet in gerold. Maar anderzijds is een bal die nèt voor de bunker ligt ook een grote uitdaging.

‘Hopelijk top ik de bal niet over de green, maar ook niet in de bunker, de bal moet wel omhoog‘.

Golfschool Princenbosch heeft een speciaal ‘Fixit’ lespakket samengesteld om u gegarandeerd over die uitdagende bunkers te helpen.

Stap 1.Oorzaken van het mislukken van de hoge bal.


Tim en Folkert zullen in 1,5 uur inzichtelijk maken wat de oorzaken zijn van de topper of vet geslagen bal. We zullen met opnames duidelijk maken welke bewegingen er voor zorgen dat we de bal niet goed de lucht in krijgen. Op donderdag 26 september a.s. van 10:00 tot 11:30 en van 17:00 tot 18:30 houden Folkert en Tim spreekuur. U krijgt dan een eerste diagnose.

 

Stap 2. Pakket van 5 over-de-bunker lessen

 

Wees gerust, we gaan u niet opnieuw leren golfen; in groepjes van 4 personen krijgt u 5 gerichte lessen van elk 50 minuten waarbij we alléén aan de hoge chip werken.

 

Interesse?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, het totale pakket kost u slechts 99,- p.p. Als u na de eerste stap denkt dat het toch niets voor u is betaalt u slechts 15,-. Laat deze kans niet lopen en meld u snel aan bij de dames in de shop of stuur een mailtje naar golfschool@princenbosch.nl.
Voor andere lestarieven en abonnementen klik hier