Inschrijven Samen Trainen

Princenbosch organiseert Samen Trainen inmiddels al een aantal jaren, met heel veel succes. 

Bij vrijwel alle sporten is het vanzelfsprekend dat er getraind wordt. Bij golf zien we hier een positieve ontwikkeling in en dat is goed, want met trainen kan men beter en vooral constanter worden, wat meer bijdraagt aan het spelplezier.

Omdat veel golfers gewoon gezellig een of twee keer per week willen spelen met een vast groepje en niet of nauwelijks trainen of les nemen is de NGF een paar jaar geleden gestart met een project om de clubleden meer te laten trainen. Dit project is zo opgezet dat iedereen met zijn eigen vrienden of vriendinnen kan trainen, maar ook dat er groepen gevormd kunnen worden van individuen of duo’s die ook willen trainen in groepsverband. 

Samen Trainen is passend voor elk niveau: dus voor de echte wedstrijdspeler en ook voor de gezelligheidsspeler; Samen Trainen is voor iedereen.

Bij het Samen Trainen komen alle onderdelen van het spel aan bod.

Het doel van de training is:

in groepsverband het spelniveau verbeteren en spelplezier verhogen
Daarnaast is het een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.
Of men op jacht is naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt; iedereen vindt het leuk als de slagen beter lukken tijdens een rondje golf. Door deelname aan deze groepstrainingen maakt de golfer natuurlijk een betere start van het nieuwe seizoen of de NGF-competitie. En voor de wat ouderen onder ons kan het vasthouden van de fysieke conditie en het spelniveau een belangrijk doel zijn. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat een hoger niveau tot meer spelplezier leidt.

De trainingen beginnen elk jaar in het najaar en eindigen in maart. Deze training bestaat uit acht bijeenkomsten van een uur en kost € 75,- per persoon.

De trainingen zijn in 2023 in week 45-47-49-51 en in 2024 in week 6-8-10-12.

 

Je kan uiterlijk tot 30 september inschrijven.


U kunt zich alleen of per team inschrijven. (link naar inschrijfformulier)

Voor meer informatie: samentrainen@princenbosch.nl