Baanlessen Juni/Juli

De essentie van golf ligt natuurlijk om met zo min mogelijk slagen de bal (volgens de regels) uit te holen. Goed course management (= op de slimste manier en binnen uw mogelijkheden spelen) draagt hier aan bij. Welke keuzes maakt u bij uw slagen door de baan en bent u zich bewust van alle risico’s en vooral ook uw kansen?

In juni en juli worden er door onze pro’s baanlessen gegeven voor de leden van Princenbosch. Tijdens een 2 uur durende sessie in de baan zullen onze pro’s u helpen uw course management te shapen naar uw niveau. Zodat u optimale keuzes kunt maken tijdens uw rondes en uw scores kunt verbeteren.

Een baanles kan doorgang vinden bij minimaal 3 en maximaal 4 spelers. U kunt zich individueel of per groep (maximaal 4 deelnemers) inschrijven. Indien u als groep inschrijft, graag ook de lidcodes vermelden van de overige deelnemers. De overige deelnemers hoeven zich niet meer afzonderlijk aan te melden.


U kunt zich inschrijven door te klikken op deze link.


De hoofd inschrijver ontvangt na de baanles de totaal factuur voor alle deelnemers. De individuele deelnemer wordt in samenspraak met de pro’s ingedeeld. Zij ontvangen na de baanles hun eigen factuur.


Wij stellen het op prijs indien u meerdere opties aankruist. Hierdoor hebben wij wat meer mogelijkheden met het indelen van de lessen.


De kosten voor een baanles bedragen € 40,- per persoon.


Op dinsdag 31 mei beginnen wij met het indelen van de lessen, maar u kunt zich blijven inschrijven. U ontvangt vanuit het secretariaat een mail met de datum, tijd en deelnemers van de baanles. U kunt niet rechtstreeks bij de pro’s boeken.