Golfclub Princenbosch is voor ruim 1300 leden de gezelligste golfclub met de mooiste 27 holes baan in de wijde omgeving van Breda. In het najaar wordt de verlichte par 3 baan geopend, waardoor we uitzonderlijk zijn in de regio. Een club met ambitie zowel in sportief als maatschappelijk opzicht. Met een eerste dames- en herenteam in de hoofdklasse, een grote jeugdafdeling en wedstrijdactiviteiten voor de competitieve golfer.

Maar bovenal is Princenbosch een warme ontmoetingsplaats voor al haar leden. Een club die drijft op een kleine, professionele staf en vele enthousiaste vrijwilligers.

Omdat in het najaar de verlichte par 3 baan geopend wordt, willen wij het team versterken met

enthousiaste

 

Gastheren/-vrouwen  12-18 uur

 

Die samen met het bestaande team de gastvrije ontvangst en het soepele verloop in de golfbaan willen garanderen. De gastheer/vrouw werkt in diensten van 6 uur, volgens een rooster in wisselende diensten, ook in de avonduren en weekenden. De werkzaamheden vinden plaats vanuit het startershuisje en, voor toezicht in de baan wordt een buggy gebruikt.

 

Wij zijn op zoek naar gastheren/vrouwen met een vriendelijke, enthousiaste en service-gerichte uitstraling, die ook daadkrachtig en correct kunnen optreden.

Kennis en ervaring met golf is een must.

Zoek je een leuke afwisselende job voor 12-18 uur per week? Dan is Golfclub Princenbosch

misschien iets voor jou! De functie vraagt flexibiliteit wat betreft de dagen waarop gewerkt wordt.

 

Spreekt deze functie je aan, en zou je er graag meer over weten?

Stuur dan je C.V. met je motivatie vóór  15/08/2020 naar:

Ingeborg Hes, clubmanager@princenbosch.nl