teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Indeling groepen Samen Trainen

Voor beter golf en meer spelplezier.

Of je een echte wedstrijdspeler bent of voornamelijk speelt voor de gezelligheid; bij vrijwel alle sporten is het vanzelfsprekend dat er getraind wordt. Bij golf is het nog geen gewoongoed om te trainen. Dat is eigenlijk heel jammer, want je kunt met trainen iets beter en vooral constanter worden. Daarnaast is het nog eens een leuke bezigheid als je dat met je eigen vrienden/vriendinnen kunt doen.
Omdat veel golfers gewoon gezellig één keer of twee keer per week willen spelen met het vaste groepje en niet of nauwelijks trainen of les nemen is de NGF een paar jaar geleden gestart met een project om de clubleden meer te laten trainen. Dit project is zo opgezet dat iedereen met zijn eigen vrienden of vriendinnen kan trainen, maar dat er ook groepen gevormd kunnen worden van eenlingen of duo’s die ook willen trainen in groepsverband. Dit project is inmiddels met succes op zo’n 20 clubs uitgerold. Alexander Renders, oud golf pro en tegenwoordig beleidsmedewerker sport bij de NGF èn speler van Princenbosch Heren 1, begeleidt dit project namens de NGF.
Wij willen op Princenbosch al onze leden de mogelijkheid geven te ervaren hoe leuk en hoe nuttig het is om ook voor golf te trainen.
Deze winter start Princenbosch daarom ook met groepstrainingen. Daarbij komen alle onderdelen van het spel aan bod. Het doel van deze training is in groepsverband uw spelniveau verbeteren en het spelplezier verhogen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.
Of je nu op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt; iedereen vindt het leuk als er wat slagen beter lukken tijdens een rondje golf! Door deelname aan deze groepstrainingen maakt u natuurlijk een betere start aan het voorjaar. Maar vooral voor de wat ouderen onder ons kan het behouden van het spelniveau een belangrijk doel zijn. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat een wat hoger spelniveau tot meer plezier leidt waardoor we vaker spelen, etc.

 

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor alle leden van Princenbosch; jong en oud, lage en hoge handicap, werkenden en gepensioneerden, etc. Speelt u regelmatig met een zelfde groepje op vaste tijdstippen? Schrijf uzelf dan als groep in. Uiteraard ook zeer interessant voor competitieteams. Heeft u het te druk om wekelijks met dezelfde mensen te spelen of wilt u andere mensen leren kennen? Geef uzelf dan individueel of als paar op. Wij proberen u dan in te delen in een groep die bij u past.

 

GROEPSTRAINING; GEEN GROEPSLES

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Elke groepstraining wordt uitgezet door Folkert en/of Tim waarbij diverse hulpmiddelen kunnen worden gebruikt. Een groepstraining wordt ook begeleid door Folkert of Tim. Behoudens enkele aanwijzingen is deze groepstraining -zoals het woord al aangeeft- geen groepsles.

 

KOSTEN?

Om het “Samen Trainen” voor iedereen interessant te maken bieden wij deze trainingen aan voor slechts € 75,- per persoon voor 8 trainingen .

 

WANNEER?

De trainingen starten medio november en lopen tot en met maart 2020, en zullen tweewekelijks (uitgezonderd de feestdagen) plaatsvinden.

 

AANMELDEN?

De inschrijving is gesloten. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons over de indeling van de groepen en de trainingstijden.
Mocht u nog vragen hebben kan u een mail sturen naar samentrainen@princenbosch.nl