teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Voor beter golf en meer spelplezier.

Na het grote succes van vorig jaar gaan wij dit jaar natuurlijk het Samen Trainen weer organiseren. Samen Trainen is passend voor iedereen en voor elk niveau.

Dus of u een echte wedstrijdspeler bent of voornamelijk speelt voor de gezelligheid het Samen Trainen is voor iedereen.

Bij vrijwel alle sporten is het vanzelfsprekend dat er getraind wordt. Bij golf is het nog geen gewoongoed om te trainen. Dat is eigenlijk heel jammer, want u kan met trainen iets beter en vooral constanter worden. Daarnaast is het nog eens een leuke bezigheid als u dat met uw eigen vrienden/vriendinnen kunt doen.
Omdat veel golfers gewoon gezellig één keer of twee keer per week willen spelen met het vaste groepje en niet of nauwelijks trainen of les nemen is de NGF een paar jaar geleden gestart met een project om de clubleden meer te laten trainen. Dit project is zo opgezet dat iedereen met zijn eigen vrienden of vriendinnen kunt trainen, maar dat er ook groepen gevormd kunnen worden van eenlingen of duo’s die ook willen trainen in groepsverband.

Bij het Samen Trainen komen alle onderdelen van het spel aan bod. Het doel van deze training is in groepsverband uw spelniveau verbeteren en het spelplezier verhogen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.
Of u nu op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt; iedereen vindt het leuk als er wat slagen beter lukken tijdens een rondje golf! Door deelname aan deze groepstrainingen maakt u natuurlijk een betere start aan het voorjaar. Maar vooral voor de wat ouderen onder ons kan het behouden van het spelniveau een belangrijk doel zijn. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat een wat hoger spelniveau tot meer plezier leidt waardoor we vaker spelen, etc.

Na de trainingen van vorig jaar hebben wij met de deelnemers geëvalueerd. Hieruit is gebleken dat nagenoeg iedereen de frequentie en duur van de trainingen goed vond. De opmerkingen over de inhoud van de trainingen hebben wij aan de pro’s doorgegeven.

Dit winterseizoen gaan wij daarom weer 4 x trainen in 2020 en 4 x in 2021. De weken waarin dat gaat plaatsvinden zijn de weken 45,47,49 en 51 in 2020 en 4,6,8 en 10 in 2021.

Dit jaar kunnen wij u meer specifiek laten kiezen voor een voorkeursdag en -tijd omdat de pro’s ons hun beschikbare dagen en tijden hebben opgegeven.

 

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor alle leden van Princenbosch; jong en oud, lage en hoge handicap, werkenden en gepensioneerden, etc. Speelt u regelmatig met een zelfde groepje op vaste tijdstippen? Schrijf uzelf dan als groep in. Uiteraard ook zeer interessant voor competitieteams. Heeft u het te druk om wekelijks met dezelfde mensen te spelen of wilt u andere mensen leren kennen? Geef uzelf dan individueel of als paar op. Wij proberen u dan in te delen in een groep die bij u past.

 

GROEPSTRAINING; GEEN GROEPSLES

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Elke groepstraining wordt uitgezet door Folkert en/of Tim waarbij diverse hulpmiddelen kunnen worden gebruikt. Een groepstraining wordt ook begeleid door Folkert of Tim. Behoudens enkele aanwijzingen is deze groepstraining -zoals het woord al aangeeft- geen groepsles.

 

KOSTEN?

Om het “Samen Trainen” voor iedereen interessant te maken bieden wij deze trainingen aan voor slechts € 75,- per persoon voor 8 trainingen. U ontvangt hiervoor in de eerste week van november een factuur.

 

WANNEER?

De trainingen starten begin november en lopen tot en met maart 2021, en zullen tweewekelijks (uitgezonderd de feestdagen) plaatsvinden.

De weken waarin dat gaat plaatsvinden zijn de weken 45,47,49 en 51 in 2020 en 4,6,8 en 10 in 2021.

 

AANMELDEN?

De inschrijving is vanaf nu geopend. Klik hier om je aan te melden. Inschrijven kan tot 12 oktober, 21 oktober hoort u waar u bent ingedeeld.
U kunt individueel inschrijven of als groep van maximaal 8 personen. Bij een groepsaanmelding graag 1 persoon die iedereen aanmeldt.

 

Mocht u nog vragen hebben kan u een mail sturen naar samentrainen@princenbosch.nl