teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Topgolf 100 vrienden

Algemeen
“Topgolf 100 Vrienden” is een uniek initiatief binnen onze vereniging. Om méér aandacht te besteden aan golf op hoog niveau en hier de middelen voor beschikbaar te stellen hebben wij deze unieke groep in het leven geroepen. De commissie Topgolf  heeft een programma ontwikkeld dat ervoor moet zorgen dat wij, met onze beste spelers en teams, aansluiting houden of vinden bij de top van het amateur-golf in Nederland.

 

U snapt, dat sponsoring van deze teams een onontbeerlijke factor is, om zo de extra kosten voor o.a. materialen, trainingen en reiskosten te dekken.

Onze “Top” Teams: de vlaggenschepen van onze vereniging  

Heren 1 en Dames 1 spelen in de hoogste amateurklasse van Nederland, de Hoofdklasse.

Heren 2 reserve Hoofdklasse en Jeugd 1 - 36 Hoofdklasse
Sinds vorig jaar (2015) zijn twee van onze spelers ook in Oranje (jeugd) actief. T.w. Anouk Sohier en Felix van Dijk.

Sponsormogelijkheden Topgolf 100 vrienden

  1. Lid worden van “De Topgolf 100 Vriend” betaald u per jaar € 100,-- Hiervoor krijgt informatie uit de eerste hand en speelt u eenmaal per jaar met de toppers van Topgolf en alle vrienden en sponsors een shotgun TopAm Texas Scramble wedstrijd over 18 holes. Deze wedstrijd is geheel verzorgd inclusief lunch, aangeklede borrel en hapje en daarnaast nog leuke prijzen. Dit alles zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.
  2. Wordt “Steunpilaar” voor € 250,- per jaar. Hiervoor krijgt u hetgeen onder punt 1 genoemd is,  plus naamsvermelding als steunpilaar en de mogelijkheid om éémaal per jaar met een gast en een topgolfer 18 holes te spelen. 
  3. Hoofdsponsor. Definitief sponsorbedrag en tegenprestatie te bepalen in overleg met de sponsorcommissie en de topgolfcommissie.  

 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans de Vos, voorzitter topgolfcommissie (devosf@mediamarktsaturn.de)