Assistent-wedstrijdleiders gezocht!

02.05.2024

De wedstrijdcommissie (WeCo) is naarstig op zoek naar clubleden die willen helpen om wedstrijden in goede banen te leiden. We zoeken drie tot vijf enthousiaste clubleden die willen bijdragen aan het soepel verlopen van onze wedstrijden.

 

Als Assistent-wedstrijdleider ondersteun je onze ervaren wedstrijdleiders en draag je bij aan het succes van elke wedstrijd. Het gaat om een paar wedstrijden per jaar. Er is geen specifieke of inhoudelijke kennis nodig, behalve de wil hier iets van te willen maken en wat terug te doen voor de club waar je graag speelt. Laat van je horen als je interesse hebt om deze nieuwe rol als Assistent-wedstrijdleider op je te nemen.

 

Vragen? Neem contact op met onze WeCo via weco@princenbosch.nl of rechtstreeks met Paulus Verschuren, de voorzitter van de WeCo, op 06 2694 8175.

teaser teaser teaser