Golfen in het winterseizoen

31.03.2024

Na een lange mooie zomer, dienen de eerste herfstdagen zich aan. Om onze baan optimaal te kunnen blijven bespelen heeft dit ook gevolgen voor de spelers

  • Raadpleeg voor je vertrekt de baanstatus op de homepage van de website.
  • Als draagtassen verplicht zijn, zullen wij altijd proberen de handicarts op A en C op de paden te laten rijden. Kun je niet dragen dan kun je een handicart huren bij de dames in de shop. Je kunt dan ook overwegen om een tijdelijk lidmaatschap (van 100 dagen) te nemen bij de Stichting Handicart. Je kunt deze pas aanvragen via de website van St. Handicart
  • Golflaarzen zijn toegestaan. Wandelschoenen en wandellaarzen met grof profiel zijn niet toegestaan. Deze maken teveel schade op de greens waardoor schimmels vrij spel krijgen die in de natte periode van het jaar zeer moeilijk te bestrijden zijn.

  • Dit geldt ook voor het repareren van uw pitchmaks. Als pitchmarks goed hersteld worden, dan rolt de bal beter en is er meer kans dat je putt valt. Een geprepareerde pitchmark getuigt van respect voor andere spelers en onze greenkeepers. Een ongeprepareerde maakt een green kwetsbaar voor schimmels en ziektes. Hoe je een pitchmark op de juiste wijze repareert kunt je zien in deze video
  • Denk je er ook aan dat aanstaand weekend de wintertijd ingaat en dat de openingstijden weer worden aangepast. Zie https://www.princenbosch.nl/contact voor de openingstijden in de winterperiode.


Samen houden we Princenbosch de prachtige baan waar we allemaal zo trots op zijn!

teaser teaser teaser