Anouk op weg naar de Europese Tour!

18.12.2021

Afgelopen weekend heeft Princeboscher: Anouk Sohier zich in de Pre-Qualifier van de Ladies European Tour (LET) Q-school voor de volgende ronde gekwalificeerd. Met een totaal van +6 over 4 ronden heeft Anouk zich op plaats 37 zeker gesteld van het final tournooi. 

De LET final Qualifier vindt plaats van 16-20 december 2021 op de La Manga Golfclub in Spanje. In 5 rondes strokeplay strijden 160 deelneemsters voor plaatsing op de LET tour, de beste 75 Pre-Qualifiers tezamen met spelers komend uit de diverse onderliggende tours (LETAS, Santander Golf Tour, Swedish Golf Tour, Sunshine Ladies Tour). Na 4 ronden zal er een cut zijn. De beste 20 krijgen een cat. 11 LET lidmaatschap, plaats 21 t/m 50 een cat. 15 en 50 t/m de cut-off een cat. 18. Simpel gezegd: hoe lager je categorie des te meer en betere LET wedstrijden mag je spelen.

 

Dus wellicht zien we Anouk volgend jaar naast Anne van Dam op de LET!!

 

Wilt u Anouk ondersteunen en/of volgen? Klik dan op deze link voor meer info.

teaser teaser teaser