Nieuws van de wedstrijdcommissie

16.02.2019


Op zaterdag 16 februari 2019 is de REGENBOOGWEDSTRIJD, dit is ook een non-qualifying funwedstrijd over 9-holes waarbij op twee tees gestart zal worden. Hier kunnen ca. 50 mensen aan deelnemen (handicap -0,9 tot en met +54) Het inschrijfgeld is € 3,-. Er is nog overleg met de horeca over eventuele hapjes tijdens of na de wedstrijd en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Op zondag 17 maart 2019 gaat het seizoen echt beginnen met de OPENINGSWEDSTRIJD. Dit bleek in het verleden altijd een grote wedstrijd met een maximaal aantal deelnemers, waarbij wederom in de wedstrijdvorm 4-bal TEXAS SCRAMBLE gespeeld wordt en dus non-qualifying is. Er is plaats voor ca. 90 deelnemers (handicap -0,9 t/m +54). Verdere details zullen nog in de volgende Nieuwsbrief gegeven worden.

Leden die zich al willen voorbereiden op het komende wedstrijdseizoen kunnen het gehele wedstrijdschema vinden op de besloten site in de kalender.

De WeCo wenst u allen een zeer voorspoedig en sportief 2019 en we hopen op een grote deelname van veel leden aan alle wedstrijden.

teaser teaser teaser