Zeer geslaagde en gezellige Open Dag

Zondag 10 september. Een stralende dag in meerdere opzichten.
Al meer dan een uur voor officiële aanvang van onze open dag meldden zich al de eerste belangstellenden voor een rondje golf en een nadere kennismaking met Princenbosch. Het werd een voorbode van een zeer geslaagde dag met een historisch grote belangstelling.
Meer dan 70 geïnteresseerden waren die dag te gast! Het ontvangstcomité van bestuur, baliepersoneel, met ondersteuning van een aantal enthousiaste vrijwilligers, was echter op alles voorbereid en elke bezoeker kreeg de persoonlijke aandacht en alle informatie waarop je tijdens zo’n open dag mag rekenen.
En na het spelen van 9 holes zagen we alleen maar enthousiaste en tevreden gezichten van onze gasten. Allemaal even enthousiast over onze schitterende baan, mede dankzij een stralend zonnetje, in topconditie!
Als we naar de achtergrond van onze open-dag gasten kijken dan vallen een aantal zaken op:
- Het overgrote deel van de ervaren golfers onder onze gasten is momenteel lid van één van de andere clubs in de naaste omgeving. Daarbij heeft een ieder zijn eigen reden om een overstap naar Princenbosch te overwegen.
- Het aandeel van gasten die op de open dag afkwamen omdat ze erover hadden gelezen op Facebook was verrassend groot!
Maar wat ons het meest aanspreekt:
- Bij het overgrote deel is de interesse voor Princenbosch gewekt door het enthousiasme van leden van Princenbosch in hun vrienden- of familiekring.
Waarmee maar weer eens bevestigd wordt: Onze eigen leden zijn de beste ambassadeurs!
Wij danken al onze “ambassadeurs” die op deze wijze hebben meegeholpen om van deze open dag een succes te maken. En al is de open dag achter de rug, het introductieaanbod aan nieuwe leden om tot 1 januari 2018 onbeperkt en helemaal gratis op onze mooie baan te spelen als men nu lid wordt geldt nog steeds.
Zo’n mooi introductieaanbod (ruim 3 maanden gratis golfen en geen entreegeld en obligatie!) is wellicht ook voor u een goede reden om uw vrienden en kennissen erop te attenderen. Zijn uw vrienden ook toe aan Princenbosch?
Breng dan het introductieaanbod onder hun aandacht! Voor meer informatie ga naar onze website (link naar homepage en intro-aanbod)