teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Lunch- en diner kaart

 

Maandmenu winter 2018

 

Voorgerecht:

Paté van eendenlever

Wortel/marmelade/hazelnoot/brioche

of

Carpaccio van tonijn

Komkommer/wakame/wasabi/sesam kletskopjes

 

*****

Soep:

Aardappel-prei soep

Krokant spek/prei/bieslook


 *****


Hoofdgerecht:

Gebakken kabeljauw

Puree aangemaakt met epoisse/gestoofde prei/wortel/bosui/beurre blanc saus

of

Eendenborst

Zuurkool/spek/appel/bloedworst/appelstroopsaus

(hoofdgerechten tevens geserveerd met frites)

 


*****


Nagerecht:

Nougatine ijstaart

Karamelsaus/gesuikerde noten/amandel spongecake

of

Kaasplank*

Diverse kazen van Bastiaansen uit Molenschot

Druiven/kletsenbrood/walnoot/appelstroop

 

 

 

3 gangen      € 29,50 (soep/hoofd/na)

                     € 32,50 (voor/hoofd/na)

4 gangen      € 35,50 (voor/soep/hoofd/na)

* Kaas i.p.v. nagerecht  € 2,00


 

Voor de speciale golfarrangementen klik hier.


De keuken is elke dag geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Vanaf 29 oktober is de keuken geopend van 11.00 tot 19.30 uur. Op maandagen van 29-10 tot 23-3-2019 is het clubhuis van af 19.00 uur gesloten.

Openingstijden horeca

De horeca op Princenbosch is in de zomer dagelijks geopend vanaf 08.30 uur.

In de zomer is het clubhuis geopend: (april t/m oktober)

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 00.00 uur

Zaterdag, zondag en maandag tot 23.00 uur

Altijd afhankelijk van het weer

 

De keuken is in de zomer dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot 21.00 uur.

November en maart tot 19.30 uur.

December, januari en februari tot 19.00 uur.