teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Clubhuis en restaurant van Golfclub Princenbosch

In verband met het golffestical gewijzigde openingstijden horeca op 15 en 18 augustus.


Woensdag 15 augustus heeft de keuken een beperkte kaart vanaf 17.00 uur en zaterdag 18 augustus is de keuken vanaf 17.00 uur gesloten.

 

-------------------------


Het sfeervolle en eigentijds ingerichte à la carte restaurant is, naast clubhuis voor leden en gastspelers van Princenbosch, ook een ontmoetingsplaats voor bezoekers van buitenaf. Kenmerkend zijn de Brabantse gastvrijheid en de prestaties van onze keukenbrigade. Er wordt gewerkt met dagverse producten waarbij er wordt ingespeeld op de seizoenen. Vanaf het ruime terras heeft U een schitterend uitzicht over de slotholes van de golfbaan. In de wintermaanden is het goed toeven rond de open haard of aan de gezellige bar.

 

Het clubhuis-reataurant heeft ca. 60 zitplaatsen, een ruime lounge hoek en een gezellige bar. Een ruim terras met 120 zitplaatsen op het zuiden biedt u een schitterend uitzicht over de golfbaan.

 

De horeca op Princenbosch is dagelijks geopend vanaf 08.30 uur.

 

De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur (wintertijd tot 19.30 uur), voor groepen vanaf 20 personen kunt u informeren naar de mogelijkheden buiten deze openingstijden.

 

Het vooraf reserveren wordt op prijs gesteld.

 

Voor meer informatie, afspraak en/of reserveringen kunt U contact opnemen met Richard Beenackers: 0161 - 43 26 69.