teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Seniorpro

Jeroen den Boer

 Ik ben in 1973 geboren te Dongen. Na het VWO ben ik psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg (toen nog de KUB) maar niet afgemaakt omdat ik een droom had om profvoetballer te worden. Op negentienjarige leeftijd kreeg ik een profcontract, maar na drie jaar betaald voetbal moest ik helaas stoppen vanwege diverse blessures.
Door mijn opleiding SPECO (Sport, Economie en Communicatie) aan de Fontys Hogescholen in Tilburg, kwam ik in aanraking met golf. Ik combineerde die HBO-studie met een baantje bij het Efteling Golfpark. Tegen het einde van mij studie kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Na mijn studie ben ik gaan werken als salesmanager bij Prise d’Eau Golf in Tilburg. Vervolgens ben ik de golfprofessional opleiding gaan volgen en heb deze cum laude afgerond. Daarna heb ik in de regio op diverse clubs les gegeven en me met name bemoeid met de jeugdlessen. Onder andere op Prise d’Eau, de Oosterhoutse en Toxandria. Momenteel doceer ik ook aan PGA opleiding en ben ik tevens werkzaam bij de NGF en met name betrokken bij de NGF jeugdprogramma`s.
Sinds 1 januari 2018 ben ik de uitdaging aangegaan als Seniorpro op Princenbosch en hoop bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van Princenbosch, de jeugd te enthousiasmeren, leden met meer plezier te laten golfen en de topteams in de hoofdklasse te behouden.
Wilt u meer van mij weten, ga dan naar mijn website: www.jeroendenboer.nl

Pro's

Tim Talma

Graag zou ik me kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Tim Talma en ik ben woonachtig in Breda. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam op Princenbosch. Op dinsdag t/m zondag ben ik aanwezig op de club. Ik houd me bezig met het geven van lessen en het begeleiden/aansturen van de jeugd. Inmiddels ben ik een jaar of 15 actief in de golfwereld en gedurende die tijd heb ik vele mooie momenten mogen meemaken. Een van deze hoogtepunten was het uitkomen voor de Nederlandse selectie, het spelen van enkele jaren hoofdklasse en het deelnemen aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met u wil delen. Naast mijn achtergrond in de golfsport heb ik ook een afgeronde studie sportmarketing & evenementenorganisatie afgerond aan het Johan Cruyff College in Nijmegen. 

Graag zou ik met u aan de slag gaan om uw golfdoelstellingen te behalen. Door middel van een duidelijke lesstructuur en een les aangepast aan uw wensen wil ik samen met u aan deze doelstellingen werken. Als u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen. 

Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten op de golfbaan!

www.timtalma.nl

 

Edith Eijkemans

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Edith Eijkemans en werk per 1 februari 2018 op donderdag en zondag deel uit maken van het pro team. Naast de CIOS opleiding heb ik ook de PGA B en A opleiding met succes afgerond. Mijn visie is om niet alleen naar de techniek te kijken maar ook planmatig en methodisch te werk te gaan. Maar plezier in het golfspel staat bij mij voorop!
Met veel enthousiasme ga ik bij Princenbosch aan de slag en ik hoop snel kennis met u te mogen maken.

Binnenkort vindt u meer informatie van mij op de website.

Sportieve groet Edith Eijkemans.

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub PrincenboschMijn naam is Cees Renders en ben geboren in 1952 in Dorst. Na een aantal jaren gespeeld te hebben op de Europese Tour, ben ik me bezig gaan houden met het coachen van spelers (momenteel o.a. Tim Sluiter) en teams van de NGF (Oranje dames). Daarnaast ben ik op diverse clubs HeadPro geweest onder andere op Oosterhout en De Pan.
Naast het lesgeven aan clubleden, ben ik de laatste jaren Senior Advisor (coach van de pro`s van de topspelers) bij de NGF, coach een aantal spelers uit Golf Team Holland en heb les gegeven op De Haenen. Bij de NGF heb ik Jeroen den Boer leren kennen en ik heb hem destijds aangegeven graag met hem te willen samenwerken als hij Headpro zou worden. Princenbosch ken ik al vele jaren als een actieve club die topgolf een warm hart toedraagt.

Ik ben sinds 1 september 2012 actief voor Golfschool Princenbosch om 3 dagen per week les te komen geven (zondag, maandag en dinsdag) en ik zal tevens, onder leiding van Jeroen, mij inzetten voor het coachen van de topteams op Princenbosch. Graag maak ik nader kennis met u in het clubhuis en of tijdens het geven van een les of masterclass.
Ik hoop een mooie tijd op Princenbosch mee te maken en bij te mogen dragen aan een succesvolle golfschool en de bloei van Princenbosch.