teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Pro's

Tim Talma

Graag zou ik me kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Tim Talma, 23 jaar oud en woonachtig in Den Bosch. Met trots kan ik u vertellen dat ik ben aangesteld als nieuwe professional op golfbaan Princenbosch. Ik zal op dinsdag, vrijdag en zaterdag aanwezig zijn op de club.
Ik ben nu zo een 13 jaar actief in de golfwereld en heb al verschillende mooie momenten mogen meemaken. Een van deze hoogtepunten was het uitkomen voor de Nederlandse selectie, spelen van enkele jaren hoofdklasse en het spelen van zowel nationaal als internationale wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met u wil delen. Naast mijn achtergrond in de golfsport heb ik ook een afgeronde studie sportmarketing & evenementenorganisatie behaald aan het Johan Cruyff College in Nijmegen.
Graag zou ik met u uw golfdoelstellingen willen halen. Door middel van een duidelijke lesstructuur en een les aangepast op u wensen wil ik samen met u deze doelstellingen gaan halen. Als u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen. 

Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten op de golfbaan!

Teska Dinkla

In 2015 ben ik begonnen met de PGA Holland opleiding level 2 waar ik Jeroen heb leren kennen, bij de PGA bekend als de beste leraar van de opleiding en behorende tot de top golf coaches van Nederland. Nu heb ik mijn opleiding met succes afgerond en naar aanleiding daarvan vroeg Jeroen of ik ook bij zijn team wilde komen. Daar heb ik niet lang over nagedacht aangezien dit voor mij een enorme kans is om veel te leren en te kunnen werken bij jullie mooie golfbaan en faciliteiten. In de aankomende tijd hoop ik jullie allemaal te leren kennen.

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub PrincenboschMijn naam is Cees Renders en ben geboren in 1952 in Dorst. Na een aantal jaren gespeeld te hebben op de Europese Tour, ben ik me bezig gaan houden met het coachen van spelers (momenteel o.a. Tim Sluiter) en teams van de NGF (Oranje dames). Daarnaast ben ik op diverse clubs HeadPro geweest onder andere op Oosterhout en De Pan.
Naast het lesgeven aan clubleden, ben ik de laatste jaren Senior Advisor (coach van de pro`s van de topspelers) bij de NGF, coach een aantal spelers uit Golf Team Holland en heb les gegeven op De Haenen. Bij de NGF heb ik Jeroen den Boer leren kennen en ik heb hem destijds aangegeven graag met hem te willen samenwerken als hij Headpro zou worden. Princenbosch ken ik al vele jaren als een actieve club die topgolf een warm hart toedraagt.

Ik ben sinds 1 september 2012 actief voor Golfschool Princenbosch om 3 dagen per week les te komen geven (zondag, maandag en dinsdag) en ik zal tevens, onder leiding van Jeroen, mij inzetten voor het coachen van de topteams op Princenbosch. Graag maak ik nader kennis met u in het clubhuis en of tijdens het geven van een les of masterclass.
Ik hoop een mooie tijd op Princenbosch mee te maken en bij te mogen dragen aan een succesvolle golfschool en de bloei van Princenbosch.