teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Seniorpro

Jeroen den Boer

 Ik ben in 1973 geboren te Dongen. Na het VWO ben ik psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg (toen nog de KUB) maar niet afgemaakt omdat ik een droom had om profvoetballer te worden. Op negentienjarige leeftijd kreeg ik een profcontract, maar na drie jaar betaald voetbal moest ik helaas stoppen vanwege diverse blessures.
Door mijn opleiding SPECO (Sport, Economie en Communicatie) aan de Fontys Hogescholen in Tilburg, kwam ik in aanraking met golf. Ik combineerde die HBO-studie met een baantje bij het Efteling Golfpark. Tegen het einde van mij studie kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Na mijn studie ben ik gaan werken als salesmanager bij Prise d’Eau Golf in Tilburg. Vervolgens ben ik de golfprofessional opleiding gaan volgen en heb deze cum laude afgerond. Daarna heb ik in de regio op diverse clubs les gegeven en me met name bemoeid met de jeugdlessen. Onder andere op Prise d’Eau, de Oosterhoutse en Toxandria. Momenteel doceer ik ook aan PGA opleiding en ben ik tevens werkzaam bij de NGF en met name betrokken bij de NGF jeugdprogramma`s.
Sinds 1 januari 2018 ben ik de uitdaging aangegaan als Seniorpro op Princenbosch en hoop bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van Princenbosch, de jeugd te enthousiasmeren, leden met meer plezier te laten golfen en de topteams in de hoofdklasse te behouden.
Wilt u meer van mij weten, ga dan naar mijn website: www.jeroendenboer.nl
Mobiel:  06-43 09 16 69

info@jeroendenboer.nl

Pro's

Tim Talma

Graag zou ik me kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Tim Talma en ik ben woonachtig in Breda. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam op Princenbosch. Op dinsdag t/m zondag ben ik aanwezig op de club. Ik houd me bezig met het geven van lessen en het begeleiden/aansturen van de jeugd. Inmiddels ben ik een jaar of 15 actief in de golfwereld en gedurende die tijd heb ik vele mooie momenten mogen meemaken. Een van deze hoogtepunten was het uitkomen voor de Nederlandse selectie, het spelen van enkele jaren hoofdklasse en het deelnemen aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag met u wil delen. Naast mijn achtergrond in de golfsport heb ik ook een afgeronde studie sportmarketing & evenementenorganisatie afgerond aan het Johan Cruyff College in Nijmegen. 

Graag zou ik met u aan de slag gaan om uw golfdoelstellingen te behalen. Door middel van een duidelijke lesstructuur en een les aangepast aan uw wensen wil ik samen met u aan deze doelstellingen werken. Als u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen. 

Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten op de golfbaan!

www.timtalma.nl

Mobiel: 06 - 41 87 25 66

timtalmagolf@gmail.com

 

Edith Eijkemans

Wat fijn als golfprofessional weer actief bij Princenbosch te zijn! Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Princenbosch, vandaar dat ik mij graag aan u voorstel. Mijn naam is Edith Eijkemans en ik ben 26 jaar oud. Gedreven, vooruitstrevend, gepassioneerd en daadkrachtig, dat is wie ik ben! Gedurende mijn opleiding tot bewegingsagoog heb ik een passie ontwikkeld voor golf. De keuze om na het afronden van mijn opleiding door te gaan met de opleiding tot golfprofessional was voor mij dan ook voor de hand liggend. Ik heb succesvol mijn PGA opleiding tot B en A-Professional afgerond. Verder heb ik veel werkervaring opgedaan tijdens stages o.a. bij Golfbaan Princenbosch en als golfprofessional o.a. bij Golfbaan Stippelberg, Golfbaan Het Woold en Golfbaan de Swinkelsche. Ik ben ook mede oprichter van De Stichting “Golfen zonder grenzen”, die zich richt op het aanbieden van golf aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook verricht ik met veel plezier werkzaamheden voor de NGF gericht op de jeugd, o.a. als adviseur jeugdopleidingen voor golfclubs/commissies, als mede organisator voor evenementen zoals bijv. Jeugd RAAK, Girlzgolf dagen en ben ik cursusleider voor het geven van jeugdcoach cursus. Niet alleen het golfspel spreekt me aan, maar met name ook de rol die ik als golfprofessional vervul in het trainen en coachen van (jeugd)leden. Ik zie het als een uitdaging om voor iedere golfer een ontwikkel programma op maat toe te passen dat aansluit bij zijn of haar behoeften en lichamelijke mogelijkheden. Ik maak graag kennis met u om onder het genot van een kopje koffie te bespreken wat uw wensen ten aan zien van uw golfspel zijn.

Tot ziens.

Sportieve groet Edith Eijkemans

Mobiel: 06 - 25 24 24 89

editheijkemans@gmail.com

 

Cees Renders

Cees Renders pro bij Golfclub PrincenboschMijn naam is Cees Renders en ben geboren in 1952 in Dorst. Na een aantal jaren gespeeld te hebben op de Europese Tour, ben ik me bezig gaan houden met het coachen van spelers (momenteel o.a. Tim Sluiter) en teams van de NGF (Oranje dames). Daarnaast ben ik op diverse clubs HeadPro geweest onder andere op Oosterhout en De Pan.
Naast het lesgeven aan clubleden, ben ik de laatste jaren Senior Advisor (coach van de pro`s van de topspelers) bij de NGF, coach een aantal spelers uit Golf Team Holland en heb les gegeven op De Haenen. Bij de NGF heb ik Jeroen den Boer leren kennen en ik heb hem destijds aangegeven graag met hem te willen samenwerken als hij Headpro zou worden. Princenbosch ken ik al vele jaren als een actieve club die topgolf een warm hart toedraagt.

Ik ben sinds 1 september 2012 actief voor Golfschool Princenbosch om 3 dagen per week les te komen geven (zondag, maandag en dinsdag) en ik zal tevens, onder leiding van Jeroen, mij inzetten voor het coachen van de topteams op Princenbosch. Graag maak ik nader kennis met u in het clubhuis en of tijdens het geven van een les of masterclass.
Ik hoop een mooie tijd op Princenbosch mee te maken en bij te mogen dragen aan een succesvolle golfschool en de bloei van Princenbosch.