teaser teaser teaser
teaser teaser teaser
teaser teaser teaser

Headpro

Jeroen den Boer

Sinds 1 april 2012 is Jeroen den Boer werkzaam als headpro op Princenbosch.

 

Headpro Golfclub Princenbosch Jeroen den Boer Ik ben in 1973 geboren te Dongen. Na het VWO ben ik psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg (toen nog de KUB) maar niet afgemaakt omdat ik een droom had om profvoetballer te worden. Op negentienjarige leeftijd kreeg ik een profcontract, maar na drie jaar betaald voetbal moest ik helaas stoppen vanwege diverse blessures.
Door mijn opleiding SPECO (Sport, Economie en Communicatie) aan de Fontys Hogescholen in Tilburg, kwam ik in aanraking met golf. Ik combineerde die HBO-studie met een baantje bij het Efteling Golfpark. Tegen het einde van mij studie kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Na mijn studie ben ik gaan werken als salesmanager bij Prise d’Eau Golf in Tilburg. Vervolgens ben ik de golfprofessional opleiding gaan volgen en heb deze cum laude afgerond. Daarna heb ik in de regio op diverse clubs les gegeven en me met name bemoeid met de jeugdlessen. Onder andere op Prise d’Eau, de Oosterhoutse en Toxandria. Momenteel doceer ik ook aan PGA opleiding en ben ik tevens werkzaam bij de NGF en met name betrokken bij de NGF jeugdprogramma`s.
Sinds 1 april 2012 ben ik de uitdaging aangegaan als Headpro op Princenbosch en hoop bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van Princenbosch, de jeugd te enthousiasmeren, leden met meer plezier te laten golfen en de topteams in de hoofdklasse te behouden.
Wilt u meer van mij weten, ga dan naar mijn website: 

 

jeroendenboer.nl