DE BELANGRIJKSTE REGELVERANDERINGEN 2019

regeling vierballen

Regeling vierballen vanaf 1 januari 2018:

 • Maandag t/m vrijdag: vierballen toegestaan vanaf 13.00 uur

 • Zaterdag en zondag: vierballen toegestaan vanaf 12.00 uur

 • Als baanbezetting het naar inzicht van baliepersoneel toelaat zijn ook vóór die genoemde tijdstippen vierballen toegestaan

 • Indien 2 lussen volledig bezet zijn kunnen geen vierballen worden toegelaten

 • Online reservering voor vierballen is niet mogelijk
  (zie bij online reservering de mogelijkheid van telefonisch reserveren)

 • Het baliepersoneel informeert u op welke lus en op welke tijdstippen vierballen kunnen worden gespeeld.

 • Het spreekt vanzelf dat de algemene regel van het vermijden van onnodige vertraging ook en vooral bij deze vierbalregeling van kracht is. Volg in voorkomend geval de aanwijzingen van marshal en caddiemaster stipt op. Zo maken we samen een succes van deze regeling!

regeling online reserveren

Online reserveren starttijden vanaf 1 januari 2018:

Online reserveringen voor starttijd op de daaropvolgende dag:

Vanaf 14.00 uur kunt u online een starttijd reserveren voor de volgende dag voor starts tot een half uur na opening van de receptie.

U dient uw reservering bij aankomst wel te bevestigen op de monitor in de hal.

Online reserveringen voor starttijd op diezelfde dag:

Vanaf 12.00 uur kunt u online een starttijd reserveren voor starts na 14.00 uur op dezelfde dag.

U dient zich bij aankomst aan de receptie te melden voor uitgifte van het startticket.

Aandachtspunten/voorwaarden bij deze regeling:

 • Reservering voor vierballen voor starts na 14 uur is alleen telefonisch (dus niet online) mogelijk na 12.00 uur. Reden daarvoor is dat alleen de receptie (net als bij reserveringen aan de receptie) bepaalt op welke lus starts voor vierballen mogelijk zijn, rekening houdend met baanbezetting, evt. groepen/wedstrijden. Enige sturing is wenselijk t.b.v. snelheid in de baan.

 • Als slechts 9 holes beschikbaar zijn, dan wordt zoals gebruikelijk de mogelijkheid van online reserveren van 18 holes in E-Golf4U geblokkeerd.

 • Natuurlijk gelden bij deze regeling ook wat spelregels om er met z’n allen een succes van te maken. Heeft u een starttijd gereserveerd, maar door onverwachte omstandigheden kunt u er geen gebruik van maken, dan is het vanzelfsprekend dat u de reservering tijdig annuleert, ook in E-Golf4U net als uw aanmelding. Want doet u dat niet, dan blijft de gereserveerde starttijd geblokkeerd en dupeert u daarmee andere leden die dan niet op deze tijd kunnen starten. Verzuimt u te annuleren dat volgt registratie van een “no show”. Ook niet melden aan de receptie voor het ophalen van uw startticket betekent een “no show”. Bij 2 maal “no show” worden u en uw flightgenoten daarover aangesproken en mocht het voor een derde keer gebeuren (maar zover laat u het zeker niet komen!) dan verliezen u en uw flightgenoten het recht om online/telefonisch te reserveren.