Finale Matchplay Masters en Midzomerwedstrijd

09.07.2018

Op zaterdag 4 augustus worden de halve finales Matchplay voor Masters ( heren en dames ouder dan 50 jaar) gespeeld. Gestart wordt tussen 13.28-14.08 uur en de lussen CA worden gespeeld. De winnaars, dames en heren, spelen op zondag 5 augustus DE FINALE.

 

Op deze zondag 5 augustus gaat om 12.00 uur  op  de eerste tee van lus A de eerste flight de baan in, gevolgd om 12.10 uur door de tweede flight. Er wordt gespeeld op de lussen AC. Dus kom KIJKEN bij het afslaan van deze clubkanjers.

Om 12.30 uur begint de Midzomerwedstrijd , er wordt gestart op lus A en lus B, de wedstrijd vorm is Texas scramble strokeplay in 4-tallen en is NON-QUALIFYING. Inschrijving is INDIVIDUEEL en de kosten zijn 5 euro per persoon. Er wordt afgeslagen van de BLAUWE tees. Er kunnen 64 leden voor deze wedstrijd ingeschreven worden. Na afloop blijven eten is mogelijk, hiervoor kan men zich bij inschrijving aanmelden.

 

De prijsuitreiking zal EXTRA FEESTELIJK  zijn aangezien het een combinatie is van de winnaars van de clubkampioenschappen Matchplay Masters en de Midzomerwedstrijd.

 

Overige wedstrijden:

Zondag 22 juli maandwedstrijd

13 t/m 18 augustus GOLFFESTIVAL

 Zaterdag 25 augustus maandwedstrijd

teaser teaser teaser